پای کدو حلوایی

فصل: 

طعم پوست لیموترش و ادویه ها و شکر قهوه ای و وانیل به خوبی با طعم کدو حلوایی ترکیب می شود!

خیلی آسان
ارزان

پای کدو حلوایی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 پیمانه پوره کدو حلوایی
  • 1 پیمانه خامه پرچرب
  • 2/3 پیمانه شکر قهوه ای
  • 3/4 قاشق چایخوری عصاره پوست لیموترش رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 3/4 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز تازه آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد خمیر پای آماده یا خانگی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت داغ کنید و توری را در طبقه وسط آن بگذارید.
    تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید تا زرده و سفیده خوب مخلوط شوند. بقیه ی مواد را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.
  2. مخلوط را داخل خمیر پای که آن را داخل قالب پای چرب شده پهن کرده اید بریزید.
    15 دقیقه در فر بپزید سپس دما را تا 350 درجه فارنهایت پایین بیاورید و 45 تا 60 دقیقه دیگر تا زمانی که مخلوط درون پای خودش را بگیرد و دیگر حالت شل نداشته باشد بپزید.
    پای را روی توری فلزی بگذارید تا کاملاً خنک شود.
  3. آن را در دمای اتاق سرو کنید یا در یخچال قرار داده سپس سرد سرو کنید.

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد