موس کدو حلوایی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه موس کدو حلوایی

خیلی آسان
ارزان

موس کدو حلوایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

موس کدو حلوایی

  • 450 گرم کنسرو یا خانگی پوره کدو حلوایی
  • 3 قوطی پر چرب شیر نارگیل
  • 1/2 پیمانه عسل
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • 2 1/2 قاشق غذاخوری ادویه پای کدو حلوایی
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری اختیاری استویا

طرز تهیه

  1. شیر نارگیل را شب تا صبح در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  2. کاسه همزن رومیزی با سر پره ای را 20 دقیقه در یخچال یا 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  3. 1 قوطی از شیر نارگیل ها را از فریزر خارج کرده و سر و ته کنید و آن را باز کنید. مایع شفاف را در یک ظرف بریزید و برای مصارف دیگر کنار بگذارید. خامه ی مانده در قوطی را با قاشق در یک قابلمه متوسط بریزید.
  4. پوره کدو حلوایی، عسل، وانیل، ادویه پای کدو حلوایی و نمک را در قابلمه روی خامه نارگیل بریزید و روی شعله متوسط حرارت دهید تا مخلوط آهسته غل بزند. شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه آهسته غل بزند و گاهی هم بزنید. ظرف را از روی شعله بردارید و مواد را در یک کاسه بزرگ که داخل حمام یخ (یک کاسه آب و یخ) گذاشته اید بریزید. مخلوط را هم بزنید تا زودتر خنک شود. بگذارید مخلوط در این حالت بماند و بقیه ی کارها را انجام دهید. در تهیه ی موس کدوحلوایی حتماً باید مواد خنک باشند تا موس سفت بشود و مثل سوپ نشود.
  5. وقتی مخلوط کدو حلوایی خنک شد، خامه نارگیل زده شده را آماده کنید. 2 قوطی شیر نارگیل باقیمانده را از یخچال خارج کرده و به همان روش خامه را جدا کرده و در کاسه ی همزن که سرد شده بریزید و با سر همزن سرد شده بزنید تا موج های سفت شکل بگیرند و در صورت تمایل استویا را اضافه کنید تا خامه شیرین شود.
  6. 2/3 تا ¾ خامه نارگیل زده شده را داخل مخلوط کدو حلوایی بریزید و به آرامی هم بزنید و مواظب باشید زیاده روی نکنید.
  7. مخلوط را در یک قیف شیرینی پزی با نوک ستاره ای بریزید و داخل 6 تا 8 ظرف دسر خوری کوچک قیف کنید. کم کم این کار را بکنید تا مخلوط در قیف بین دستانتان گرم نشود. اگر قیف ندارید موس را با ملاقه در ظرف ها بریزید.
  8. روی موس را با کمی خامه نارگیل زده شده که از قبل مانده تزئین کنید و در صورت تمایل کمی دارچین روی آن بپاشید.
  9. موس کدو حلوایی را قبل از سرو کردن یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. باقیمانده ی موس را تا 1 هفته در ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید
  10.  

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : superhealthykids.com

Copyright (C) :superhealthykids.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد