دونات کدو حلوایی

فصل: 
توسط
Featured Chef مهرانه

طرزتهیه ومواد لازم دونات کدو حلوایی برای حدود 35 تا 38 عدد دونات 60 گرمی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

دونات کدو حلوایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

دونات کدو حلوایی

  • 1 پیمانه کدو حلوایی پوره شده و بخار پز
  • 1/4 پیمانه شیر عسلی
  • 1 1/2 پیمانه آب ولرم
  • 1/3 پیمانه روغن مایع
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپ خوری شکر
  • 2 قاشق چایخوری مایه خمیر فوری
  • 850 گرم آرد نان 800 تا 850 گرم
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • پودر قند یا شکلات برای تزیین مقداری

طرز تهیه

  1. یک دوم پیمانه از آب گرم + یک قاشق سوپخوری شکر + خمیر مایه فوری رو با هم مخلوط بین 5 تا 10 دقیقه عمل بیاد .بقیه آب گرم + شیر عسلی + تخم مرغ + جوز هندی + دارچین + روغن مایع +پوره کدوحلوایی +نمک در ظرفی بزرگی ریخته و کمی با همزن دستی با هم این مخلوط رو هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه .
  2. خمیر مایه عمل آمده رو به مواد فوق افزوده و کمی از آرد را هم روی خمیر مایه عمل آمده اضافه و با قاشق هم بزنید .بقیه آرد را کم کم اضافه تا خمیر در کاسه جمع شود خمیر جمع شده را روی سطح آرد پاشی شده به مدت ده دقیقه ورز دهید تاخمیر یکدست و براق بشه .
  3. خمیر را در کاسه چرب شده یا آرد پاشی شده قرار داده سلفون بکشید به مدت یکساعت در جای گرم خمیر را استراحت دهید .بعد از یکساعت از خمیر چونه های تقریبا 60 گرمی گرفته و چونه ها را با فاصله در سینی آردپاشی شده چیده و روی چونه ها را دستمال بندازین تا رویه خمیر خشک نشه .
  4. بعد حدود 15 دقیقه با یک وسیله مثل ماسوره یا کاتر گرد ساده وسط چونه ها رو خالی کنید .چونه ها رو حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه استراحت دهید تا حجم چونه ها دو برابر شود .روغن مایع را در ظرفی کوچکی ریخته تا داغ شود بعد از داغ شدن روغن زیر شعله رو کم کنید حرارت زیاد باعث میشه دونات خوب پف نکنه .
  5. دونات را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن دونات روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود .بعد از سرد شدن دوناتها رویه دونات را در شکلات بن ماری شده زده یا روی دونات را پودر قند همراه با پودر هل بپاشید .

یاداشت دستور تهیه

اگر این مقدار دونات برای مصرف شما زیاده از نصف دستور استفاده کنید و برای نصف دستور از یک عدد تخم مرغ کوچک یا نصف تخم مرغ استفاده کنید .میتوانید شیر عسلی را از دستور حذف کنید و حدود 50 گرم شکر یا پودر قند به دستور اضافه کنید ولی شیر عسلی در این دستور باعث لطافت بیشتر و طعم خوشایند در دونات میشود .

کدو حلوایی رو قاچ کرده و با پوست بخار پز کنید و بعد با چنگال یا غذاساز پوره کنید بعد وزن کنید . میتونید کدو رو آبپز کنید ولی بهتره قبل از اضافه کردن به خمیر بعد از پوره کردن در صافی قرار داده تا آب اضافی گرفته شود .

این خمیر بخاطر داشن کدو حلوایی ممکنه موقع ورز دادن کمی چسبندگی داشته باشه که اشکالی نداره چسبندگی خمیر به اندازه چسبندگی درب پاکت نامه باشه اشکالی نداره میتونید برای استراحت اول همینطور استراحت دهید شیرینی این دونات ملایمه و با تزیین دونات با شکلات و یا پودر قند شیرینی دونات متعادل میشه .

ادویه دستور عطر ملایمی به دونات میده اگر به طعم کدو حلوایی حساس هستین میتونید مقدار ادویه دستور رو به یک دوم قاشق چایخوری افزایش دهید .میتونید در مرحله چونه گرفتن و خالی کردن خمیر را ضخامت نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد کوچک خمیر را قالب بزنید و وسط خمیر را تو خالی کنید .

این دونات بخاطر داشتن کدو حلوایی ماندگاری بیشتری از بقیه دوناتها داره و بسیار لطیفه و خوشمزه هر چقدر دونات رو نوش جان کردین بقیه رو میتونید در ظرفی در بسته قرار بدین یا در نایلون قرار داده و در دمای محیط نگهداری کنید تا یکی دو روز میتونید دونات رو نگهداری کنید

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 501 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد