کاپ کیک کدو حلوایی با کرم پنیری

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کاپ کیک کدو حلوایی با کرم پنیری

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کاپ کیک کدو حلوایی با کرم پنیری
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کاپ کیک کدو حلوایی با کرم پنیری

  • 2 پیمانه آرد
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر میخک
  • 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه پوره کدو حلوایی
  • 50 گرم گردوی خرد شده 50 گرم (کمتر هم میتوانید بریزید)
  • 200 گرم شکر سفید (من صد گرمش را از شکر قهوه ای استفاده کردم)
  • 3 قاشق سوپ خوری ماست شیرین
  • 1 پیمانه روغن مایع
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک

کرم پنیری

  • 200 گرم پنیر ماسکارپونه
  • 300 گرم خامه قنادی

طرز تهیه

  1. قبل از تهیه کیک، باید پوره کدو حلوایی را آماده کنیم. برای تهیه پوره کدو حلوایی، کدو حلوایی را با پوست، برش بزنید و در قابلمه ای گذاشته و به اندازه یک چهارم استکان آب روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا کدوها بپزند.
  2. سپس قسمت گوشتی کدو را با قاشق از پوستش جدا کنید و له کنید. دقت کنید که هیچ آبی نداشته باشد. پوره کدوی ما امادست. وقتی خنک شد میتوانید از آن برای کیک استفاده کنید. البته بهترین روش برای تهیه پوره کدو حلوایی، بخارپز کردن آن است. 
  3. اکنون مایه کیک را آماده میکنیم. مواد را از حداقل نیم ساعت قبل بیرون یخچال بگذارید تا هم دمای محیط شوند. 
    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
  4. اگر از قالب بزرگ استفاده میکنید، قالب را چرب و آرد پاشی کنید. 
    و اگر به صورت کاپ کیک درست میکنید و کپسولهای کاپ کیکتان نازک هستند، کپسولها را داخل قالب کاپ کیک بگذارید. اما اگر نازک نیستند، میتوانید آنها را به تنهایی داخل سینی فر بگذارید. 
  5. برای تهیه مایه کیک، ابتدا آرد و بیکینگ پودر و نمک و زنجبیل و دارچین و پودر میخک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. 
  6. تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور تند همزن حدود سه تا چهار دقیقه بزنید تا کرمی و کشدار شود. 
    ماست و روغن مایع را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند (در حد مخلوط شدن بزنید). 
  7. اکنون پوره کدو حلوایی را با مواد مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست شوند. 
    مخلوط آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید. گردوی خرد شده را کمی در آرد بغلتانید و به مواد اضافه کنید. 
    از مایه کیک کمی کمتر از دو سوم کپسولها را پر کنید.
    اکنون قالب کاپ کیک یا سینی که کاپ کیکها روی آن قرار دارد را در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا کاپ کیک ها بپزند. این زمان بستگی به تنظیمات دمای فرتان دارد. زمانی کاپ کیکها آماده اند که اگر خلال دندان را در آن فرو کنید، تمیز بیرون آید.
  8. اگر در قالب بزرگ درست میکنید، حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان، تمیز از داخل کیک بیرون آید، در فر بگذارید. بعد از اینکه کیک خنک شد از قالب خارج کنید و به دلخواه تزیین کنید. 
    کاپ کیک ها را نیز به دلخواه تزیین کنید. 
  9. من برای تزیین کاپ کیکها از کرم پنیری استفاده کردم. 
    کرم پنیری
    خامه قنادی که از قبل در دمای محیط گذاشته اید و ذوب شده است را با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیرد. وقتی فرم گرفت، پپنیر ماسکارپونه را به آن اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید تا با خامه یکدست شود. این کرم بسیار بهتر از خامه قنادی فرم میگیرد و برای کار با ماسوره آمادست. 
  10. اکنون ماسوره را داخل قیف بگذارید و سر قیف را سوراخ کنید. من از ماسوره روسی بالونی استفاده کردم. میتوانید از هر ماسوره دلخواه دیگر نیز استفاده کنید. سپس به کمک ماسوره روی کاپ کیک ها را شکوفه زدم. کمی کیک قرمز پودر شده نیز روی کرم پاشیدم. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 65 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد