پاوند کیک با طعم آب زردآلو

فصل: 

آموزش پاوند کیک با طعم آب زردآلو

خیلی آسان
ارزان

پاوند کیک با طعم آب زردآلو

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 220 گرم کره
  • 3 پیمانه شکر دانه ریز
  • 6 عدد تخم مرغ، در دمای اتاق
  • 3 پیمانه آرد همه منظوره
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 پیمانه خامه ترش
  • عصاره لیمو نصف قاشق چایخوری
  • 1 قاشق چایخوری عصاره پرتقال
  • 1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • آب زردآلو نصف پیمانه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت داغ کنید.
    قالب دلخواه را با کره چرب کنید و روی آن آرد بپاشید.
    آرد و جوش شیرین و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.
    کره و شکر را بزنید تا سبک و پفکی شوند.
  2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب بزنید.
    مخلوط آرد را در سه نوبت به مخلوط کره اضافه کنید.
    عصاره ها و خامه ترش و آب زردآلو را مخلوط کنید و داخل خمیر کیک بریزید و خوب هم بزنید.
    خمیر را داخل قالبی که آماده کرده اید بریزید و 45 تا 90 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که داخل کیک فرو می کنید نسبتاً تمیز بیرون بیاید.
  3. بگذارید کیک 10 دقیقه در قالب بماند و خنک شود سپس آن را روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد