آشپزی ملوکولی سیب‌ زمینی‌های سنگی

فصل: 
توسط
Featured Chef molecularrecipes-com

آشپزی ملوکولی آماده‌سازی نگهدارنده‌ی سیب‌زمینی‌ها:وقتی سیب‌زمینی‌ها به مواد آغشته شدند، باید آن‌ها را برای خشک‌شدن معلق در هوا نگه‌دارید تا سطحی صاف داشته‌باشید. می‌توانید آن‌ها را روی سطحی صاف خشک کنید ولی سطح زیرین سیب‌زمینی صاف نخواهدبود. ممکن است در بشقاب زیبا به نظر برسد، ولی مشتری وقتی سیب‌زمینی را در دست می‌گیرد متوجه نقص می‌شود.
سوراخ‌هایی را با فاصله‌ی تقریبا ۴ سانتی‌متر از هم روی تخته چوب دریل کنید. از مته‌ای به ضخامت سیخ‌های بامبو برای دریل استفاده‌کنید.

مشکل
تقریبا گران

آشپزی ملوکولی سیب‌ زمینی‌های سنگی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

آشپزی ملوکولی سیب‌ زمینی‌های سنگی

  • 80 سی سی آب
  • 60 گرم آگالیتا
  • 40 گرم لاکتوز
  • 12 عدد سیب‌ زمینی کوچک
  • 1/2 گرم رنگ غذای پودری مشکی
  • 1/2 گرم نمک
  • 8 گرم نمک برای پخت سیب‌ زمینی
  • آیولی (سس سیر و روغن زیتون) به مقدار لازم

ابزار لازم

  • سیخ بامبو
  • تخته چوب
  • دریل

طرز تهیه

  1. آغشته‌کردن سطح سیب‌زمینی‌ها:آگالیتا، لاکتوز و نمک را در یک کاسه هم بزنید تا یک مخلوط همگن به دست آید.رنگ غذای پودری مشکی را در آب حل کنید.
  2. محلول رنگ را به تدریج به مخلوط پودرها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یک مایه‌ی یکنواخت حاصل شود.مایه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
  3. تغییرات: برای تهیه‌ی ساختار گرانیتی سنگ‌ها با خال‌های سیاه، رنگ سیاه را در این مرحله مخلوط نکنید. پودر رنگ را در ۷.۲۵ گرم روغن زیتون حل کنید و بعد از اینکه مایه‌ی آگالیتا برای ۱۲ ساعت استراحت کرد،‌ محلول رنگ و روغن را به آن اضافه کنید.
  4. پخت سیب‌زمینی‌ها:سیب‌زمینی‌ها را با پوست در محلول ۰.۸٪ نمک (۸ گرم نمک و ۱ لیتر آب) بپزید. سیب‌زمینی‌ها باید کاملا پخته و سفت باشند.آب سیب‌زمینی‌ها را گرفته و بگذارید تا به دمای ۴۵ درجه‌ی سانتی‌گراد برسند.
  5. آغشته‌کردن سیب‌زمینی‌ها:صاف‌ترین سطح سیب‌زمینی را با شاخه‌ی بامبو سوراخ کرده و در مایه فرو کنید.آن‌ها را با شاخه‌ی بامبو متصل به آن‌ها در تخته‌ی چوب آماده‌شده فرو کنید.
  6. در دمای ۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه در فر معمولی یا دستگاه خشک‌کننده قراردهید تا خشک شوند. اگر فر شما دمای ۶۰ درجه ندارند، آن‌ را روی کمترین دمای ممکن قرار داده و در فر را به میزان چند اینچ باز بگذارید، می‌توانید از یک حوله‌ی آشپزخانه در دهانه‌ی فر استفاده کنید. اگر لازم بود سیب‌زمینی‌ها را طولانی‌تر در فر بگذارید تا کاملا خشک شوند.
    سیخ‌ها را خارج کنید و سوراخ را با مایه‌ی نیمه‌خشک‌شده بپوشانید.
  7. مایه‌ای که سوراخ را پوشانده به مدت ۱۵ دقیقه‌ی دیگر در فر یا دستگاه خشک‌کننده بگذارید تا خشک شود.
  8. سرو سیب‌زمینی‌ها:سیب‌زمینی‌های آغشته را در فر با دمای ۷۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت ۵ تا ۷ دقیقه گرم کنید.
    یک ظرف کوچک ولی پر از سس آلیولی سرو کنید.سیب‌زمینی‌ها باید با دست خورده شوند و اولین گاز از آن باید بدون سس باشد تا تفاوت بافت مواد و سیب‌زمینی مشخص باشد، ولی بعد از آن سیب‌زمینی‌ها را باید در سس زد.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 445 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد