کوفته انار و پسته

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کوفته انار و پسته

تقریبا مشکل
تقریبا گران

کوفته انار و پسته
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 10دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کوفته انار و پسته

  • 400 گرم گوشت چرخکرده کم چرب
  • 1 عدد پیاز
  • 100 گرم مغز پسته خام
  • 1/4 پیمانه ترخون
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل و زردچوبه یا به میزان لازم
  • 1 عدد نان تست
  • 25 گرم کره
  • 2 قاشق غذاخوری روغن

سس انار

  • 1/3 پیمانه رب انار
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری پیاز داغ ریز نگینی شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل
  • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 2 لیوان آب 2 تا 3 لیوان

طرز تهیه

  1. ابتدا قسمت قهوه ای دور نان تست را بگیرید و یک ساعت در فضای آشپزخانه قرار دهید تا کمی خشک شود . پسته ,ترخون و نان تست خرد شده را با هم در دستگاه میکسر یا غذاساز ریخته و کمی پودر کنید نباید خیلی نرم شود در حدی باشد که خرده های پسته زیر دندان بیاید . پیاز را با دستگاه یا رنده معمولی رنده کنید و چند دقیقه کنار بگذارید تا آب بیاندازد سپس در صافی ریخته و آب اضافی آنرا بگیرید سپس با دست کاملا فشار دهید تا آبش کامل برود.
  2. گوشت, پیاز, مخلوط پسته و ترخون, تخم مرغ و نمک و ادویه ها را اضافه کنید و 5 دقیقه ورز دهید. مواد را به 10 تا 12 قسمت تقسیم کنید و با دست مرطوب کوفته ها را شکل دهید و کاملا گرد کنید کوفته ها را در ظرفی (مثلا پیرکس ) کنار هم چیده و روی ظرف را سلفون بکشید و برای مدت حداقل یک ساعت یا یک شب در یخچال استراحت دهید.
  3. بعد از طی این مدت کره را آب کرده و با روغن مخلوط کنید و کوفته ها را در این مخلوط بغلطانید و در ظرف مخصوص فر (پیرکس یا تفلون فرقی ندارد) بچینید. فر را روی حرارت 200 درجه روشن کنید بعد از ده دقیقه که خوب گرم شد ظرف حاوی کوفته ها رابرای مدت 20 دقیقه درطبقه وسط فر قرار دهید تا کوفته ها کمی طلایی و برشته شوند
  4. یک بار در طول پخت کوفته ها را بچرخانید. تا کوفته ها در فر در حال سرخ شدن هستند سس را آماده کنید . در قابلمه مناسبی با حجم کوفته ها یک قاشق روغن بریزید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس پیاز داغ و رب انار و آب را هم اضافه کنید. نمک و فلفل سس را اندازه کنید و اجازه دهید جوش بیاید.
  5. کوفته های سرخ شده را از فر خارج کنید و در سس در حال جوش بیاندازید زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید تا سس با حرارت ملایم غلیظ شود اجازه دهید سس به جوش آید سپس شعله را ملایم کنید و حدود نیم ساعت کوفته ها را در سس بپزید تا مغزپخت شوند . کوفته پسته را در دیس کشیده و با دانه های انار و خلال پسته تزیین کنید و با سس انار و نان تازه سرو کنید نوش جان

یاداشت دستور تهیه

در صورت دلخواه میتوانید پسته ها را کاملا پودر کنید، اگر فر ندارید میتوانید کوفته ها را در روغن کمی سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند سپس در سس بیاندازید . اگر ترخون تازه در دسترس ندارید از ترخون خشک استفاده کنید که باید در حدود 2 قاشق چایخوری ترخون راجایگزین کنید . اگر نه ترخون خشک و نه تازه در دسترس نبود به جای ترخون, گشنیز را جایگزین کنید ولی اصل سبزی این کوفته همان ترخون است . اگر کوفته ها را کوچکتر درست کنید میتوانید به عنوان پیش غذا سرو کنید مثلا همین مقدار را به جای 10 قسمت به 20 کوفته کوچک تقسیم کنید

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 399 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد