کیک آلوی سر و ته

فصل: 

آموزش کیک آلوی سر و ته

خیلی آسان
ارزان

کیک آلوی سر و ته

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/5 قالب کره، نرم شده
  • 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
  • 900 گرم آلو، هسته گرفته و هلالی قاچ شده
  • 1/5 پیمانه آرد
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • شیر نصف پیمانه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. 4 قاشق کره را در یک تابه چدنی 22 سانتی متری آب کنید و شکر قهوه ای را اضافه کنید.
  2.  روی شعله نسبتاً ملایم حرارت دهید تا مخلوط حالت سس کاراملی پیدا کند. شعله را خاموش کنید و برش های آلو را در دایره های متحد المرکز روی آن بچینید و تابه را کنار بگذارید.
  3. آرد، بکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید.
  4.  مخلوط را کنار بگذارید. باقی قالب کرده را به همراه شکر در ظرف همزن رومیزی بریزید و بزنید تا سبک و پفکی شود.
  5.  زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بزنید تا سبک و پفکی شود سپس وانیل را اضافه کنید و بزنید.
  6. مخلوط مواد خشک را در 3 نوبت به صورت یکی در میان با شیر به مخلوط اضافه کنید و بزنید.
  7. سفیده تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و بزنید تا موج های سفت تشکیل شوند.
  8.  1/3 سفیده تخم مرغ ها را داخل خمیر بریزید تا رنگ آن روشن تر شود و شل تر شود و هم بزنید سپس باقی آن را اضافه کنید و مواظب باشید زیاد هم نزنید تا پف خمیر نخوابد.

  9. خمیر را روی آلو ها داخل تابه بریزید و 55 دقیقه تا زمانی که وسیله ی تست کیک یا خلال دندانی که در وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاید، در فر بپزید . بگذارید کیک 10 دقیقه بماند و خنک شود، سپس آن را روی یک دیس بزرگ برگردانید.
  10.  اگر زیادی معطل کنید کارامل سفت می شود و کیک به تابه می چسبد.
  11. گرم یا در دمای اتاق سرو نمایید. می توانید در کنار آن خامه زده شده شیرین شده، کرم فرش یا بستنی وانیلی نیز قرار دهید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد