پیتزا لقمه ای گوشت قارچ

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم پیتزا لقمه ای گوشت قارچ

آسان
تقریبا ارزان

پیتزا لقمه ای گوشت قارچ
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

خمیر

  • 1/2 لیوان شیر
  • 1/2 لیوان روغن مایع
  • 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • آرد به میزان لازم

مواد میانی

  • 150 گرم گوشت چرخ کرده
  • 300 گرم قارچ
  • 1 عدد پیاز
  • نمک و فلفل زردچوبه و پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و کمی روغن سرخ میکنیم قارچ را هم خورد کرده به گوشت اضافه میکنیم تا سرخ شود و آب قارچ کشیده شود اگر لازم بود کمی دیگر نمک و فلفل میزنیم بعد کمی سس گوجه فرنگی یا رب اضافه کرده فلفل دلمه ای و آویشن را اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم
  2. خمیر پیتزا :شیر و روغن و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید این خمیر به استراحت نیازی ندارد حالا خمیر را با وردنه باز کرده با سر لیوان یا کاتر گرد قالب میزنیم
  3. در سینی فر میچینیم حالا روی سطح خمیر را سس گوجه فرنگی زده مقداری پنیر پیتزا میریزیم بعد مواد میانی را همه جای خمیر پهن کرده دوباره پنیر پیتزا میریزیم 
  4. بعد از آماده شدن ,پیتزا لقمه ای را در فر که روی180 درجه گرم کردیم در طبقه وسط قرار میدهیم تا پنیر آب شده و طلایی شود حدود نیم ساعت در آخر کمی گریل را روشن میکنیم تا خوشرنگ شود.نوش جان

یاداشت دستور تهیه

داخل فر یک ظرف اب قرار دهید که جلوی خشک شدن نان پیتزا را بگیرد
این پیتزا نان نازکی داره و به علت نازک بودن نانش خیلی سبک و خوشمزست

 

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 511 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد