پیتزا گلدونی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم پیتزا گلدونی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

پیتزا گلدونی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

خمير

  • 1 قاشق سوپ خوری مايه خمير
  • 1 قاشق چایخوری شكر
  • 2 پیمانه آرد حدود
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 3/4 پیمانه شير ولرم
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپ خوری روغن مايع

طرز تهیه

  1. برای تهیه خمير ابتدا شير ولرم و مایه خمیر و شکر رو با هم مخلوط کرده و با درپوش یه جای گرم مثل مابین دو شعله روشن گاز قرار میدیم تا خمیر مایه عمل بیاد. بعد روغن مايع و تخم مرغ و نمك رو مخلوط میکنیم و خمير مايه عمل امده را به اون اضافه میکنیم و قبل از هم زدن، کمی ارد بهش اضافه میکنیم. مواد رو مخلوط میکنیم و مابقی آرد رو هم کم کم بهش اضافه ميكنيم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
  2. اگه خمیر چسبندگی داشت مجددا کمی ارد اضافه میکنیم. خمیر رو ورز ميديم یا اینکه صد بار روی سطح کار میکوبیم. توى كاسه رو چرب میکنیم و خمیر رو یه دور داخل کاسه میچرخونیم. روی کاسه رو با نايلون يا سلفون یا حوله تمیز ميپوشونيم و يك ساعت توى يه جاى گرم نگه ميداريم تا خمير ور بياد. زمانی خمیر امادست که اگه انگشت رو در اون فرو کنید، جای انگشت به حالت اول برنگرده. 
  3. توى اين فاصله كه خمير ور بياد مایه پیتزا رو اماده میکنیم. من پیاز سرخ شده و گوشت چرخ کرده و دو حبه سیر و مقداری قارچ رو تفت دادم و گوجه خرد شده رو بهش اضافه کردم. ابش که کشیده شد، ذرت و کمی فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کردم و در انتها چند قاشق جعفری و گشنیز و کمی نعناع اضافه کردم و شعله رو خاموش کردم. خنک که شد بهش پنیر پیتزا و پنیر پارمیسان اضافه کردم.
  4. میتونید از هر چی دوست دارید استفاده کنید. فقط دقت كنيد كه مايه پیتزا، چرب و روغنى نباشه چون روغن پس میده.
    بعد از ورامدن، خمیر پیتزا رو به شکل ریسمان باریک به قطر نیم سانت در میاریم. لیوان استیل رو چرب میکنیم. قسمت بیرونی کف لیوان یه تکه خمیر گرد اندازه قطر لیوان میذاریم. بعد ریسمانهای خمیری رو دور تا دور لیوان میپیچیم. لیوان رو توی سینی فر چرب شده میذاریم و یه ربع استراحت میدیم. 
  5. بعد با مخلوط يه دونه زرده تخم مرغ و يه قاشق ماست و کمی زعفران با برس روی خمیر میکشیم.
    فر رو از قبل با حرارت 180درجه سانتى گراد گرم كنيد و سینی رو توی فر به مدت نیم ساعت قرار بدید تا روی خمیر طلایی بشه. 
  6. سپس از فر در بیارین. کمی که از حرارت افتاد، لیوان رو از توی خمیر به ارامی دربیارین. مواد گوشتی یا مواد دلخواهتون رو داخلش بریزید و روش پنیر بریزید و دوباره در فر بذارید در حدی که پنیر اب بشه. اگه دوست داشتین یه کم گریل هم بزنید. بعد هم روش رو با هویج و خیار و به کمک خلال دندون تزیین کردم.
    میتونید به دلخواه داخلش رو با سالاد الویه یا هر چیز دیگه هم پر کنید. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

برای پیتزا گلدونی بهتره از خمیرهایی استفاده بشه که زیاد پف نکنن. خمیرهایی که توشون تخم مرغ ندارن، کمتر پف میکنن و برای این کار، مناسب ترن و گلدونتون رو شکیل تر میکنن

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 304 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد