پیتزای دسری با نان لبو

فصل: 

با این پیتزای دسری با نان لبو کمی سبزیجات به دسرهای خود اضافه کنید! روی نان را با خامه زده شده یا خامه نارگیل بپوشانید و مواد دلخواه را روی آن بچینید تا دسر خوش طعمی داشته باشید که کالری بالایی هم ندارد!

خیلی آسان
ارزان

پیتزای دسری با نان لبو

مواد لازم

برای 4 نفر

برای نان لیو:

  • 2 عدد لبو، بریان شده و پوره شده
  • 3/4 پیمانه آرد بادام
  • 1/3 قاشق چایخوری آرد سبوس
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل آب شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری شکر نیشکر

برای روی پیتزا:

  • 1/5 پیمانه خرده شکلات
  • 1/5 پیمانه کره بادام زمینی لقمه ای

طرز تهیه

  1. برای نان: فر را با دمای 375 درجه فارنهایت داغ کنید. همه ی مواد را مخلوط کرده و 25 تا 28 دقیقه در فر بپزید و بگذارید خنک شود.
    سپس خامه نارگیل یا خامه زده شده را روی نان بمالید و نصف پیمانه خرده شکلات و نصف پیمانه کره بادام زمینی لقمه ای روی آن بریزید.
  2. بقیه ی خرده شکلات ها را آب کنید و روی پیتزا بچکانید سپس باقی کره بادام زمینی لقمه ای را روی آن بریزید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد