پیتزای قارچ و تره

فصل: 
توسط

 برای تهیه ی این پیتزای بدون گوشت، می توان از هر نوع نانی استفاده کرد

آسان
تقریبا ارزان

پیتزای قارچ و تره
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 13دقیقه

مواد لازم

برای 2 نفر

ادویه ها

  • به مقدار لازم نمک

  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 1 عدد تره فرنگی خرد شده
  • 1 عدد حبه سیر خرد شده
  • 2 فنجان قارچ خرد شده
  • 2 عدد نان پیتزا
  • 4 قاشق غذا خوری پنیر ریکوتا
  • به مقدار لازم دانه ی فلفل قرمز

طرز تهیه

  1. حرارت فر را روی 425 درجه تنظیم کنید.
  2.  2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون ظرفی ریخته و بر روی حرارت گرم کنید. تره فرنگی و سیر را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه اجازه دهید سرخ شوند.
  3. حرارت را مقداری بالا برده، قارچ ها را اضافه کرده و 2 دقیقه ی دیگر اجازه دهید تا خوب پخته شوند. در این مرحله نمک به میزان لازم اضافه کنید.
  4. نان های پیتزا را بر روی سینی قرار قرار داده، روی هرکدام دو قاشق غذاخوری پنیر رنده شده ریخته و به روغن زیتون آغشته کنید. سبزیجات را بر روی آن اضافه کنید.
  5. سینی را در فر گذاشته و به مدت 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید تا نان ها  طلایی شده و پنیر آب شود
  6. سپس مقداری دانه ی فلفل قرمز روی آن بپاشید
  7. ترجمه شده از سايت :marthastewart.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد