گرانولا بری گوجی پسته

فصل: 

طرز تهیه گرانولا بری گوجی پسته

خیلی آسان
ارزان

گرانولا بری گوجی پسته

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 فنجان جو پرک شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 3 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1/3 فنجان پسته خرد شده
  • 1/4 فنجان نارگیل پسته
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/3 فنجان توت گوجی

طرز تهیه

  1. یک دیگ بزرگ را روی اجاق روی حرارت کم قرار دهید .
  2. جو را در یک لایه ی نازک در تابه پخش کنید .
  3. اجازه دهید آن ها به مدت یک یا دو دقیقه تفت بخورند .
  4. روغن نارگیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا آن ها به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند .
  5. بمدت 5 الی 7 دقیقه بیشتر مواد را تفت داده و گاه به گاه آن را تکان دهید .
    1 قاشق شربت افرا به مخلوط اضافه کنید و در دمای پایین هم بزنید .(زیرا امکان سوختن افرا وجود دارد )
    هنگامی که جو به اندازه ی کافی برشته شد ، پسته ، تکه های نارگیل و دارچین را نیز به آن اضافه کنید .
  6. به آرامی به طبخ ادامه داده تا زمانی که پسته و تکه های نارگیل برشته شود ( حدود 5 دقیقه).هنگامی که لایه ی زیرین شروع به برشته شدن کرد شما هم زدن را آغاز کنید ( قبل از اینکه بسوزد ) سپس مکث کرده و دوباره آن را بهم بزنید تا به طور مساوی همه جای مواد پخته و برشته شود .
    سپس اجازه دهید گرانولای شما سرد شود و از خوردن آن لذت ببرید .

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد