کرم پسته

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کرم پسته

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

کرم پسته
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 8ساعت 25دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کرم پسته

  • 1 پیمانه شیر
  • 50 گرم پودر پسته
  • 120 گرم خامه قنادی فرم گرفته
  • 1/8 قاشق چایخوری وانیل خالص (یا وانیل شکری 1/4 ق چ)
  • 1 قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین (برای قالبی تر شدن از 1/5 استفاده کنید)
  • 3 عدد زرده تخم مرغ
  • 1/4 پیمانه آب
  • 200 میلی لیتر شیرعسلی 1/2 قوطی (200میلی لیتر)

طرز تهیه

  1. پودر ژلاتین را روی سطح آب بپاشید و چند دقیقه به حال خود بگذارید تا ژلاتین در آب بشکفد. 
    سپس روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود. 
    زرده های تخم مرغ را با شیرعسلی و وانیل با همزن برقی بزنید تا کاملا کرمی شود. 
  2. شیر را داغ کرده و به ارامی به زرده ها اضافه کنید و همزمان با مفتول دستی مواد را بهم بزنید تا یکدست شوند. با اضافه کردن شیر داغ زرده ها از حالت خامی نیز در میان. سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و مجددا با مفتول دستی بهم بزنید. 
  3. خامه را در کاسه ای جداگانه فرم دهید و پس از فرم گرفتن، پودر پسته را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. 
  4. مخلوط خامه فرم گرفته و پسته را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. قالب مورد نظر را چرب کنید و مایه کرم را در آن بریزید و در یخچال به مدت یک شب (حداقل 8 ساعت) قرار دهید تا کرم ببندد. سپس ظرف سرو را خیس کنید و دورتا دور کرم را با نوک چاقو از جداره قالب آزاد کنید و به راحتی کرم را در ظرف سرو برگردانید. اگر کرم وسط ظرف قرار نگرفت، به خاطر خیس بودن ظرف به راحتی میتوانید آن را جابجا کنید. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

مقدار کمی از پودر پسته در قالب ته نشین میشود و مقدار زیادی از پودر پسته روی سطح قالب شناور میشود. بعد از بسته شدن دسر و برگرداندن در ظرف سرو، بیشتر پودرهای پسته ته دسر به صورت یک لایه قرار میگیرد. اگر دوست دارید پودر پسته در تمام دسر مخلوط شود، بهتر است مواد کرم را در چند مرحله داخل قالب بریزید و قالب را حدود نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی ببندد اما کامل سفت نشود. سپس لایه بعدی کرم را روی لایه قبلی بریزید و مجددا نیم ساعت در فریزر قرار دهید. این عمل را طی 3 الی 4 مرحله انجام دهید. 
به جای شیر عسلی میتوانید از دو سوم پیمانه شکر استفاده کنید و مسلما طعمش متفاوت میشود. 
به جای وانیل میتوانید از مقداری پودر هل یا حتی زعفران حل شده در آب استفاده کنید. 
به جای خامه فرم گرفته میتوانید از خامه صبحانه پاکت صورتی استفاده کنید اما باید مقدار شکر را نیز بیشتر بریزید.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 199 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد