گرانولای پسته و نارگیل با تفاله ی بادام

فصل: 

آموزش گرانولای پسته و نارگیل با تفاله ی بادام

خیلی آسان
ارزان

گرانولای پسته و نارگیل با تفاله ی بادام

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2/3 پیمانه تفاله ی بادام (که از تهیه شیر بادام حاصل می شود)
  • 1/3 پیمانه پسته، درشت خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری تخمه آفتابگردان
  • 3 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 3/4 قاشق چایخوری دارچین
  • 2 قاشق غذاخوری شکر نارگیل
  • 1/3 پیمانه خرما خرد شده
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • 2 قاشق غذاخوری شیره افرا
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت داغ کنید.
  2. تفاله بادام را داخل یک سینی شیرینی پزی نچسب پهن کنید و 15 تا 20 تا وقتی قهوه ای طلایی شوند در فر قرار دهید. سینی را از فر خارج کنید.
    دمای فر را تا 325 درجه فارنهایت بالا ببرید. در این مدت تفاله بادام و باقی مواد گرانولا را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  3. با استفاده از دست مواد را خوب مخلوط کنید.
    مخلوط را دوباره داخل سینی بریزید و 20 تا 25 دقیقه تا قهوه ای طلایی شود و عطر آن بلند شود در فر بپزید.
  4. گرانولا را از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود. آن را در شیشه در بسته نگه دارید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(رژیمی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد