پیراشکی اسپانیایی

فصل: 
توسط

این کلوچه های مکزیکی در نمایشگاه ها بسیار رایج هستند. در شهر مرزی من، صف این غرفه در نمایشگاه همیشه طولانی و خسته کننده است. دستور پخت های زیادی برای این پیراشکی دیده ام، اما تا کنون این بهترین دستورالعمل بوده است.

خیلی آسان
ارزان

پیراشکی اسپانیایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1 فنجان آب
  • 2 1/2 قاشق غذا خوری شکر
  • 2 قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • 1 فنجان آرد سفید
  • 2 لیتر روغن سرخ کردني
  • 1/2 فنجان شکر

ادویه ها

  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری دارچین

طرز تهیه

  1. آب، 2 1/2 قاشق سوپخوری شکر، نمک، و 2 قاشق سوپخوری روغن نباتی را در یک ماهیتابه ی لبه بلند کوچک، بر روی شعله ی متوسط، مخلوط کنید. مواد را داغ کنید و سپس از روی شعله بردارید. آرد را اضافه کنید تا مخلوط به شکل گلوله در آید.
  2. روغن را در سرخ کن یا یک قابلمه ی عمیق تا دمای 190 درجه سانتیگراد داغ کنید. با استفاده از یک قیف قنادی، نوارهایی از خمیر را در روغن داغ بریزید.تا زمانی که به رنگ طلایی دربیایند، آن ها را سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی روغن آن را خشک کنید.
  3. نصف فنجان شکر و دارچین را مخلوط کنید و پیراشکی ها در مخلوط شکر و دارچین غلت دهید.
  4. نکته: میزان مصرف روغن به دما، مدت پخت و غلظت مواد بستگی دارد.
  5. ترجمه شده از سايت :allrecipes.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 691 کیلو کالری
  • فیبر(گرم): 1.1گرم
  • سدیم(میلیگرم): 293میلی گرم
  • کربوهیدرات: 57.1گرم
  • چربی: 51.1گرم
  • پروتئین: 3.3گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد