پیراشکی بقچه ای

فصل: 
Featured Chef lezzet-dergisi

طرزتهیه پیراشکی بقچه ای مواد لازم پیراشکی بقچه ای

آسان
تقریبا ارزان

پیراشکی بقچه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

پیراشکی بقچه ای

  • 1 لیوان شیر
  • 1/2 پیمانه حدودا روغن مایع
  • 1 عدد سفید تخم مرغ
  • 20 گرم خمیر مایه خیس یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
  • 2 قاشق مرباخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری شکر
  • 3/4 لیوان آرد

داخل پیراشکی

  • 500 گرم سیب زمینی آب پز شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • گوشت چرخ کرده و پیاز تفت داده شده

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه پیراشکی بقچه ای اگه از خمیر مایه فوری استفاده میکنین، خمیر مایه، شکر و شیر رو مخلوط کنین و 10 دقیقه  صبر کنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین و با دستمال نم بپوشونین و بزارین جای گرم تا دو برابر بشه حجمش.
  2. برای داخلش، سیب زمینی هارو با چنگال له کنین و نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و مخلوط کنین و توپ های به اندازه گردو تقسیم کنین.
  3. از خمیر، توپهای به اندازه نارنگی بردارین و روی کاغذ روغنی با وردنه به شکل دایره باز کنین و وسط دایره ها یک دایره کوچک فرض کنین که توپهای سیب زمینی رو میزارین توش و با چاقو از بیرون اون دایره فرضی به طرف بیرون از چند جا ببرین. بعد خمیر رو با کاغذ روغنی زیرش، توی دستتون بزارین و دستتون رو کمی گود کنین.پیراشکی بقچه ای
  4. توپ سیب زمینی رو بزارین داخل دایره فرضی و اطراف خمیر رو که بریدین رو روش بیارین و با نخ آشپزی یا هرچیزی ببندین. بورک هارو روی کاغذ روغنی بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شن

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 507 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد