گرانولا کولادا پینا

فصل: 

این دستور پخت گرانولا پینا کولادا سالم، آسان، خوشمزه، و همچنین مناسب برای تعطیلات است . این یک دستور تضمین شده از مکانی ک این غذا در آن تهیه می شود است .

خیلی آسان
ارزان

گرانولا کولادا پینا

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 4 فنجان جو قدیمی ( جو دو سر یا فاقد گلوتن)
  • 4 فنجان گردوی آمریکایی ( بادام یا گردو و ...)
  • 1/2 فنجان عسل
  • 2 قاشق غذاخوری روغن ناریگل
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان تکه های نارگیل
  • 1 فنجان آناناس خشک (ترجیحا از جعبه ی طبیعی استفاده کنید )

طرز تهیه

  1.  یک ورقه ی آلومینیومی و یا یک کاغذ خمیر را قرار دهید . فر را برروی 300 درجه ی سانتگراد تنظیم کرده .
    در یک کاسه ی بزرگ جو، گردو، عسل، روغن نارگیل ذوب شده، دارچین، وانیل و نمک را تا زمانی که به طور مساوی ترکیب شوند هم بزنید .
  2. مخلوط خود را بر روی ورقه ی مخصوص پخت پهن کنید .
  3. آنرا به مدت 20 دقیقه بپزید .سپس کاغذ مخصوص پخت را برداشته و تکه های نارگیل روی گرانولا را به آرامی هم بزنید .
  4. حال ورقه را دوباره به فر بازگردانید و بمدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید پخته شود ، هنگامی که تکه های نارگیل به خوبی پخته شد آنرا از فر در بیاورید .

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد