پیاز ترشی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم پیاز ترشی

آسان
تقریبا ارزان

پیاز ترشی
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 2ساعت 20دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

پیاز ترشی

  • 1 کیلوگرم پیاز بنفش یا سفید مخصوص ترشی
  • 3 قاشق چایخوری نمک
  • سرکه به میزان لازم
  • 1 عدد چغندر
  • 3 عدد فلفل تند
  • 3 حبه سیر

طرز تهیه

  1. ابتدا پیازهای ریز را برای یک ساعت در آب سرد خیس کنید تا راحتتر پوست کنده شوند سپس سر و ته پیاز را ببرید و یک لایه از پیاز را بکنید پیازهای پوست کنده را شسته و دو ساعتی روی حوله تمیز بچینید تا آب اضافی آنها برود و خشک شوند.
  2. چغندر را شسته پوست بکنید و به خلالهای درشت برش بزنید یا حلقه حلقه کنید،حبه های سیر و فلفلها را هم شسته و کنار پیازها بچینید‌. شیشه مخصوص ترشی را شسته و خشک کنید.
  3. پیازها را در شیشه بریزید لابه لای آنها سیر و فلفلهای درسته و برشهای چغندر بگذارید یک لیوان سرکه و نمک را مخلوط کنید و در شیشه بریزید.
  4. حالا در حدیکه روی پیازها را بگیرد سرکه اضافه کنید در شیشه ترشی را ببندید و محکم کنید و در جای خنک دور از تابش آفتاب نگه دارید بعد از 15 روز ترشی آماده مصرف است.

یاداشت دستور تهیه

استفاده از چغندر خام (همون لبوی خودمون) فقط برای رنگ دادن به ترشی و خوشرنگ ماندن پیازهاست و در طعم ترشی تاثیری ندارد. اگر از پیاز ترشی سفید یا زرد استفاده میکنید کمی زردچوبه به ترشی اضافه کنید تا پیاز ترشی خوشرنگ تری داشته باشید

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving
  • کیلوکالری: 104 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد