پیچاق قیماق یا پیچاق قیمه

فصل: 
توسط

طرزتهیه پیچاق قیماق یا پیچاق قیمه مواد لازم پیچاق قیماق یا پیچاق قیمه تهیه درمنزل پیچاق قیماق یا پیچاق قیمه

تقریبا مشکل
تقریبا گران

پیچاق قیماق یا پیچاق قیمه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

پیچاق قیماق یا پیچاق قیمه

  • 400 گرم گوشت گوسفندی خورشی
  • به مقدار لازم کره یا روغن جهت سرخ کردن
  • 3 عدد پیاز
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 1 قاشق غذاخوری خلال بادام
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده غلیط
  • 4 عدد تخم مرغ

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه پیچاق قیماق یا پیچاق قیمه گوشت را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت میدهیم و به همراه 1عدد پیاز و مقداری آب به مدت1 ساعت آب پز میکنیم
  2. سپس بقیه پیازها را خرد کرده و در کره داغ سرخ کرده و 1/3  آن را برمیداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و کره تفت داده و به آن نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم پیچاق قیماق یا پیچاق قیمه
  3. بعد به آن خلال بادام و زعفران  اضافه میکنیم و حدود 40 دقیقه می گذاریم تا غذا بپزد. در انتها بقیه پیازداغ را اضافه کرده و منتظر می مانیم تا آب غذا کم شود. سپس برای هر نفر یک عدد تخم مرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه می کنیم. پیچاق قیماق یا پیچاق قیمه

یاداشت دستور تهیه

غذای سنتی و خوشمزه اردبیلی این غذا به صورت تک نفره و برای هر نفر به صورت مجزا سرو می شود.

پیاز داغ این غذا حتما باید به صورت خلال های بسیار نازک و برشته اماده و سرخ شود

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 768 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد