جوجه کباب عالی

فصل: 
Featured Chef فرناز خانی-گل آور

طرزتهیه ومواد لازم جوجه کباب عالی

آسان
تقریبا گران

جوجه کباب عالی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

برای مزه دار کردن 1 تا 1/5 کیلو جوجه کباب

  • 2 قاشق سوپ خوری خامه صبحانه
  • 1 قاشق سوپ خوری سس خردل (سس بیژن یا کاله بهتر است)
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • 1 قاشق چایخوری پوست لیمو ترش رنده شده
  • 3 قاشق سوپ خوری روغن مایع
  • 1 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ شده
  • 1 عدد پیاز کوچک خرد شده
  • 1/5 کیلو گرم جوجه

به ازای 1کیلو مرغ

  • 1 کیلو گرم مرغ
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق سوپ خوری زعفران غلیظ شده
  • 1 عدد فلفل دلمه ای
  • 1 عدد لیموترش
  • 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع

طرز تهیه

  1. طعم این جوجه فوق العاده میشه. هم آبدار هست و هم بینهایت خوش طعم. اصلا خشک نمیشه و بدون کره هم مزه اش بی نظیره. پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. 
  2. مواد لازم برای مزه دار کردن یک تا یک و نیم کیلو جوجه کباب:
    همه مواد را مخلوط کرده و جوجه را با آن مزه دار کنید. موادی که جوجه در آن مزه دار میشود نباید شل و آبکی باشد. باید به اندازه ای باشد که به گوشت مرغ آغشته شود. اجازه دهید جوجه برای 2 تا 24 ساعت در مواد باقی بماند و نه بیشتر. سپس جوجه ها را به سیخ بکشید و روی زغال، کباب کنید.
  3. میتوانید قبل از کباب کردن، کمی آب لیموترش تازه هم به آن اضافه کنید یا اینکه هنگام سرو در کنار آن، لیمو ترش تازه قرار دهید. 
  4. جوجه کباب (رسپی 2)
    به ازای 1کیلو مرغ، 1 عدد پیاز بزرگ را درشت خرد میکنیم و 1قاشق چای خوری نمک روی پیازها میپاشیم و با دست خوب چنگ میزنیم تا کمی پیاز ها آب بندازه و نرم بشه.
  5. بعد مرغ رو به تیکه هایی که دوست دارید برش بزنید و به این پیاز اضافه کنید و همراه پیاز خوب حدود 3 دقیقه چنگ بزنید. بعد زعفرون غلیظ اضافه کنید و دوباره 3 دقیقه چنگ بزنید.
  6. 1 عدد فلفل دلمه ای رو مکعبی خرد کنید و به همراه 3 تا 4 قاشق غذا خوری آب لیموی تازه به موادتان اضافه کنید. مجددا 3 دقیقه مواد رو چنگ بزنید. روش رو درپوش بذارید و بمدت یکساعت درون یخچال قرار دهید.
  7. بعد از یخچال بیرون بیارید و 3 الی 4 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید ومخوط کنید. درش رو بذارید و حدود 12 تا 24 ساعت در یخچال به آن استراحت دهید و سپس به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید.
    نوش جان

یاداشت دستور تهیه

جوجه داخل مواد نباید زیاد بماند. زیرا بیات شده و زود متلاشی میشود و همچنین ارزش غذایی خودش را از دست میدهد.

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 210 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد