روغن فلفلی

فصل: 

طرز تهیه و آموزش روغن فلفلی

آسان
تقریبا ارزان

روغن فلفلی
زمان پخت
زمان انتظار 30دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

مواد لازم

  • 3/4 پیمانه روغن هسته انگور، بادام زمینی یا کانولا
  • 2 عدد بادیان رومی
  • 1/2 عدد چوب دارچین کوچک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیچوآن
  • 3 قاشق غذاخوری فلفل قرمز ورقه شده پودر شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری شکر

طرز تهیه

  1. روغن را در یک روغن دان کوچک بریزید و بادیان رومی، چوب دارچین و فلفل سیچوآن را اضافه کنید.
  2. ادویه ها را 15 دقیقه روی شعله ی ملایم در روغن بو بدهید. ادویه ها را با کفگیر از داخل روغن در بیاورید و دور بریزید.
  3. بگذارید روغن 5 تا 10 دقیقه بماند و خنک شود سپس فلفل قرمز ورقه شده را اضافه کنید.
  4. دوباره روی شعله ی ملایم قرار دهید و فلفل را بو بدهید تا عطر آن بلند شود. ظرف را از روی شعله بردارید و شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند.
  5. روغن را در شیشه بریزید و تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com
Copyright (c) :camillestyles.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد