گرانولا پای گردو

فصل: 

این گرانولای پای گردو بسیار مفید است این گرانولا بیشتر طعمی شبیه دسر دارد . من به چند دلیل این گرانولا را  برای طبخ آماده میکنم اول به دلیل وجود مقدار زیادی از چربی های سالم، کربوهیدرات بسیار کم و شکر و پروتئین است که مطمئنا شما را راضی نگه میدارد . دوم به دلیل طعم بسیار خوب آن برای استفاده به عنوان صبحانه است .

خیلی آسان
ارزان

گرانولا پای گردو

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1/2 فنجان گردوی آمریکایی
  • 1/2 فنجان بادام (ترجیحا بو داده)
  • 1/2 فنجان جو پرک شده
  • 1/2 فنجان برگ شکر پخته شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل
  • 2 فنجان شربت افرا یا عسل
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره ی وانیل یا عصاره ی افرا
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 375 درجه تنظیم کنید . یک ورق مخصوص پخت و یا کاغذ خمیر یا فویر را آماده کرده و با اسپری مخصوص پخت بر روی آن اسپری بزنید .
    مواد خشک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید سپس شربت ، عسل، عصاره، و سفید تخم مرغ را به آن اضافه کنید . به خوبی هم بزنید تا مواد خشک و مرطوب به خوبی ترکیب شوند .
  2. سپس به طور مساوی آن را بر روی ورق مخصوص پخت پهن کنید .
    بمدت 25 الی 30 دقیقه اجازه دهید تا پخته شود سپس آن را جدا کرده و پس از سرد شدن به آرامی با انگشتانتان به تکه های کوچک تقسیم کنید .
  3. در صورت تمایل میتوانید شکر پخته شده را نیز به آن اضافه کنید .

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد