شیرینی کره بادام زمینی و بیکن و شکلات تلخ

فصل: 

طرز تهیه شیرینی کره بادام زمینی و بیکن و شکلات تلخ در منزل

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی کره بادام زمینی و بیکن و شکلات تلخ
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

شیرینی کره بادام زمینی و بیکن و شکلات تلخ

  • 1 پیمانه کره بادام زمینی
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 6 تکه پخته، خنک شده و درشت خرد شده بیکن یا ژامبون
  • 1 مشت بزرگ شکلات تلخ
  • شکر دانه ریز برای روی شیرینی ها

طرز تهیه

  1. برای پخت بیکن، توری فلزی را در یک سوم بالایی فر قرار دهید و فر را با دمای 375 درجه فارنهایت داغ کنید. کف یک سینی فر لبه دار را با فویل بپوشانید و بیکن خام را روی فویل به صورت یک لایه بچینید و 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که خوب بپزد و برشته شود در فر بپزید. بیکن را بیرون بیاورید و داخل بشقاب قرار دهید تا خنک شود و آن را برای شیرینی ها خرد کنید.
  2. دمای فر را تا 350 درجه فارنهایت پایین بیاورید و کف سینی ها شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و آنها را کنار بگذارید.
  3. کره بادام زمینی و شکر ها را در یک کاسه متوسط بریزید و خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و جوش شیرین را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بیکن پخته و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
  4. خمیر را به شکل توپ هایی به اندازه ی گردو در بیاورید و در صورت تمایل آنها را در شکر دانه ریز بغلتانید سپس داخل سینی قرار دهید و با چنگال یک بافت خط خطی مانند به آنها بدهید.
  5. شیرینی ها را 10 دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای شوند در فر بپزید. بگذارید 5 دقیقه در سینی فر خنک شوند سپس میل کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد