کیک هلو با هلو تازه

فصل: 
Featured Chef نازنین عباسی

طرزتهیه کیک هلو با هلو تازه مواد لازم کیک هلو با هلو تازه تهیه درمنزل کیک هلو با هلو تازه

آسان
تقریبا ارزان

کیک هلو با هلو تازه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 15دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

کیک هلو با هلو تازه

  • 60 گرم تخم مرغ
  • 20 گرم زرده تخم مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری وانيل
  • 140 گرم شكر
  • 60 میلی لیتر شير (1/4پيمانه)
  • 80 گرم كره
  • 125 گرم آرد
  • 1 1/4 قاشق چایخوری بيكينگ پودر
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • هلو به ميزان لازم
  • بستنى وانيلى به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. فر را روى دماى 175 درجه سانتى گراد روشن كنيد. قالب كمربندى به قطر 23 سانتى متر انتخاب و كف آن را با كاغذ مخصوص پخت و پز پوشش دهيد. تخم مرغ ها، شكر و وانيلا را بوسيله همزن برقى مخلوط كنيد.
  2. كره را ذوب كنيد و اجازه دهيد سرد شود و به باقى مواد بيفزاييد. آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط و بصورت متناوب به همراه شير به باقى مواد بيافزاييد. مايه كيك را داخل قالب ريخته و هلوها را بُرش داده و رويش بچينيد (در اين مرحله مى توانيد از مقدارى شكر براى روى هلوها استفاده نماييد).
  3. قالب كيك را براى مدت تقريبى 45 دقيقه در فر قرار دهيد. بعد از اطمينان از پُخت, قالب را خارج كرده و در دماى محيط قرار داده و از قالب جدا كنيد و به همراه بستنى وانيلى سرو نماييد.
  4. دسر شليل : يك قاشق چايخوري شكر قهوه اي، نوك قاشق دارچين و دو قاشق عسل و برش هاي شليل را در ماهيتابه ريخته ارام هم زده تا شليل نرم و كاراملايز شود و بعد با بستني روي كيك سرو كنيد، من براي تزيين از مرباي زردالو نيز استفاده کردم.
  5. تزيين من :من يك عدد بستني نون خامه اي رو برداشتم و سرش رو بريدم ، مثل كاسه ي بستني، روي اون مرباي زردالو چيدم، و كناره ش از دسر شليل چيدم.

یاداشت دستور تهیه

از هلوى رسيده و بدون پوست استفاده نماييد.
تركيبِ اين كيك با شكرقهوه اى روشن نيز سازگار است و مى توانيد شكر سفيدِ معمول را جايگزين نماييد.
از شير پُرچرب استفاده نماييد.از هر مدل قالب كمربندى مى توانين استفاده نماييد.
تركيب رنده پوست ليمو يا پرتقال نيز در اين كيك خالى از لطف نيست.
اگر بعد از زمان پُخت رويه كيك شما خوشرنگ نبود مى توانيد شعله بالاى فر(گريل) را روشن نماييد.
 مى توانين از کمپوت هلو نيز استفاده نماييد كه در آن صورت شكر روى هلو را حذف كنيد. ابتدا يك كاسه روي ترازو قرار دهيد، بعد يك تخم مرغ بشكنيد، چنانچه معادل 50 تا 65 گرم بود هم مشكلي نداره، اما اگر كمتر بود تخم مرغ دوم را در كاسه ي ديگر بشكنيد، هم زده، از ان برداشته و كاسه قبلي را به 60 گرم برسانيد
تجربه من :براي من 60 گرم تخم مرغ معادل يك عدد درشت بود.20 گرم زرده نيز معادل يك زرده ي جداگانه بود.من هلو رو وسط كيك قرار دادم و روي كيك نچيدم من از قالب تارت مستطيل كف جداشو استفاده كردم

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 500 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد