شیرینی توت بادامی

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم شیرینی توت بادامی بدون فر

آسان
تقریبا ارزان

شیرینی توت بادامی
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 8 نفر

شیرینی توت بادامی

  • 250 گرم بادام خام
  • 120 گرم پودر قند یا پودر شکر
  • 2 قاشق سوپ خوری گلاب 2 تا 4 قاشق

طرز تهیه

  1. ابتدا برای کندن پوست بادام ها باید آب جوش رو روی بادام ها بریزید و کنار بزارید تا چند دقیقه بمونه و خیلی راحت میتونید پوست بادامها رو جدا کنید .
  2. سپس بادام ها رو در دستگاه یک دو سه یا غذاساز ریخته و همراه مقداری پودر قند یا پودر شکر آسیاب کنید اینجوری بادام ها به روغن نمیافتن . مخلوط بادام و شکر را توی کاسه ای ریخته و قاشق قاشق گلاب رو اضافه میکنیم و ورز میدیم در حدیکه مخلوط به شکل خمیر دربیاد و بشه تو دست بهش شکل داد شاید لازم نباشه همه گلاب رو اضافه کنید .
  3. سپس خمیر رو به دو تا سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو با رنگ خوراکی رنگ کنید من به سه قسمت تقسیمشون کردم البته یه قسمتش بزگتر بود که اونو به رنگ قرمز دراوردم یه قسمت رو بدون رنگ گذاشتم و یه قسمت رو زرد کردم .
  4. با قسمت قرمز و سفید توتهای قرمز و سفید درست کردم و با قسمت زرد زردالو شما میتونید با رنگ سبز سیب سبز درست کنید یا هر میوه و شکل دلخواهی .
  5. بعد برای تزیین و خوشگلی کار بالای هر توت یا زردآلو خلال پسته زدم و تو شکر غلطوندم . این شیرینی بدون فر و خیلی آسون تهیه میشه و خیلی خوش طعمه و ماندگاری بالایی داره فقط تو ظرف دردار نگش دارید نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 204 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد