شيريني بادام زنجبيلي

فصل: 
توسط
Featured Chef فاطمه صادقپور

شيريني بادام زنجبيلي رسپی شيريني بادام زنجبيلي مواد لازم شيريني بادام زنجبيلي 

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شيريني بادام زنجبيلي
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

شيريني بادام زنجبيلي

  • 50 گرم پودر قند
  • 100 گرم کره
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • وانیل به مقدار لازم
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 160 گرم آرد

طرز تهیه

  1. شيريني بادام زنجبيلي شيريني بادام زنجبيلي کره و پودر قند رو با همزن زدم در حدی که سبک شد وانیل و زرده و زنجبیلو اضافه کردم 
  2. با همزن زدم در آخر آردو مخلوط کردم زیاد هم نزدم آردو به تدریج اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم خمیر کمی حالت چسبندست
  3. مشکلی نداره اگه بیش از حد چسبنده بود مقدار جزئی آرد اضافه کنین خیلی کم.
  4. خمیرو نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد بین کاغذ روغنی به قطر کمتر از نیم سانت با وردنه باز کردم 
  5. به دلخواه کاتر زدم و بادام رو داخل سفیده تخم مرغ و روی خمیرهای کاتر زده گذاشتم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت 15 دقیقه گذاشتم.
  6. بعد از پخت و خنک شدن سطح بادام ها رو با عسل رومال و با پودر پسته تزیین کردم.
  7. نکته های مربوط به مراحل مخلوط و پخت شیرینی رعایت بشه چون در بافت و طعم شیرینی تاثیر میزاره.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 190 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد