خمیر پایه تارت و پای

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم خمیر پایه تارت و پای

آسان
تقریبا ارزان

خمیر پایه تارت و پای
زمان تهیه کردن
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

خمیر پایه تارت و پای

  • 310 گرم آرد قنادی
  • 170 گرم مارگارین یا کره ( یا مخلوطی از هر دو )
  • 70 گرم پودرقند
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 3 قاشق سوپ خوری شیر سرد
  • 2 عدد رنده پوست لیموترش کوچک ( من از دو سه قطره اسانس مرغوب پرتقال استفاده کردم )

طرز تهیه

  1. مارگارین یا کره + آرد قنادی با سر انگشتان دست مالش داده شود تا مخلوط به صورت خرده نان در آید.( میتوانید از ماشین غذاساز برای مخلوط مارگارین و آرد استفاده کنید بهتره کره رو از 5 دقیقه ای قبل از استفاده در فریزر قرار دهید تا سرد تر شود یا میتوانید از سر انگشتان دست یا چنگال استفاده کنید نباید گرمای دست را به خمیر انتقال بدین . )
  2. مخلوط فوق + پودرقند + رنده ی پوست لیموترش یا ( اسانس دلخواه ) + زرده + شیر.( و با چنگال یا غذاساز هم زده شود تا خمیر یکدست شود در صورت استفاده از چنگال در مرحله ای که خمیر در حال جمع شدن هست میتونید برای چند لحظه از دست کمک بگیرید )خمیر یکدست شود و به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت داده شود. ( بهتر است خمیر را در نایلون به صورت مربع پهن کنید تا ضخامت کمتری داشته باشه و زودتر در یخچال خمیر سرد شود )خمیر مابین دو قطعه نایلون باز شود.
  3. ( خمیر را بین نایلون باز کرده میتوانید قالب را روی خمیر قرار داده و خمیر راقالب بزنید و خمیر را بوسیله نایلون زیرین خمیر را در قالب قرار دهید و خمیر را داخل قالب فیکس کنید یا اینکه خمیر را پهن و وردنه کنید ضخامت خمیر بین دو یا سه میل کافیه میتونید لبه های تارت رو ضخیم تر بگیرید بعد خمیر را بکمک وردنه دور وردنه پیچیده و روی قالب انداخته و روی خمیر را با وردنه کشیده تا خمیر اضافه برداشته شود
  4. من از همین روش اخری راضی تر بودم میتوانید از همین روش برای قالب مینی تارت هم استفاده کنید و تارت سیب را در چند قالب مینی تارت درست کنید . )اگر میخواهید از این خمیر برای تارت هایی که داخل تارت بعد از پخت پر میشوند استفاده کنید روی خمیر را قبل پخت کاغذ روغنی گذاشته و داخلش را با حبوبات پر کنید تا مانع از پف کردن خمیر بشه

یاداشت دستور تهیه

از این خمیر برای انواع خمیر پای و تارتلت میتونید استفاده کنید .

خمیر تارت برای مصرف غذایی میشه استفاده کرد ولی پودرقند رو حذف کنید و به جای پودر قند از نمک استفاده کنید و بجای اسانس از ادویه های معطر استفاده کنید .

ظروف مخصوص برای پای معمولا از هر جنسی میتونید استفاده کنید تفلون سیلیکون یا الومنیوم و استیل یا پیرکس ولی کم هزینه ترین و مناسب ترینش همین قالبهای ساده الومنیومی هستش بعضی قالبهای تارت تهش جداست که این ته جداها باعث میشه تارت بدون دردسر از کف قالب راحت خارج بشن .

بهترین روش برای تهیه خمیر تارت استفاده از دستگاه غذاساز هست چون گرمای دست دخالتی در تهیه خمیر نداره و اگر خمیر گرم بشه و به روغن بیافته خمیر تردی خودشو از دست میده

این خمیر سه روز در یخچال قابل نگهداریه و به مدت سه ماه میشه فریزش کرد

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 344 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد