پاستا با گوجه فرنگی محلی (رنگارنگ) بریان شده

فصل: 

آموزش پاستا با گوجه فرنگی محلی (رنگارنگ) بریان شده

خیلی آسان
ارزان

پاستا با گوجه فرنگی محلی (رنگارنگ) بریان شده

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 900 گرم گوجه فرنگی محلی رنگارنگ
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون + مقداری برای ریختن روی غذا
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • 6 حبه سیر، پوست کنده و خرد شده
  • پونه نصف قاشق چایخوری خشک شده
  • 450 گرم پاستا پیچی (یا هر نوع پاستای دلخواه)
  • زیتون نصف پیمانه هسته گرفته
  • 1/4 پیمانه دانه بلوط بو داده
  • 1/4 پیمانه ریحان تازه، ساقه ها جدا شده
  • پنیر پارمزان برای رنده کردن روی پاستا

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت داغ کنید. گوجه فرنگی های بزرگ را نصف کنید. آنها را داخل یک سینی فر که کف آن فویل انداخته اید بریزید و با روغن زیتون و نمک و فلفل و سیر و پونه و فلفل قرمز مخلوط کنید.
  2. گوجه فرنگی ها را داخل سینی پخش کنید و 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که شروع به ترکیدن کنند در فر بریان کنید.
  3. آنها را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
    یک قابلمه آب و نمک را روی گاز بگذارید تا جوش بیاید و پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید.
  4. آن را آبکش کنید و داخل یک کاسه ی سرو غذای بزرگ بریزید.
  5. گوجه فرنگی را به همراه آب آن و همچنین زیتون ها را اضافه کنید و هم بزنید. دانه بلوط و ریحان های خرد شده را روی پاستا بریزید.
  6. کمی روغن زیتون روی پاستا بچکانید و مقدار مناسبی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(رژیمی, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد