پاستا با صدف سیاه

فصل: 

آموزش پاستا با صدف سیاه

خیلی آسان
ارزان

پاستا با صدف سیاه

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 900 گرم صدف سیاه
  • 6 حبه سیر، ریز شده
  • 4 عدد موسیر، ریز شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • پیازچه نصف پیمانه خرد شده
  • 1/4 پیمانه جعفری خرد شده
  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده طبق ذائقه
  • آب نصف پیمانه
  • 1/4 پیمانه سرکه سفید
  • 2 عدد لیموترش، آب آن
  • پاستا اسپاگتی، پخته شده طبق دستور روی بسته

طرز تهیه

  1. صدف ها را زیر آب سرد بگیرید و با یک برس سفت آن ها را بسابید.
  2. آنها را تا زمانی که بخواهید بخار پز کنید در یک کاسه ی بزرگ آب سرد خیس کنید. قبل از بخار پز کردن صدف هایی را که باز شده اند دور بریزید.
    کره را در یک روغن دان بزرگ بریزید و روی شعله متوسط آب کنید.
  3. سیر و موسیر و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
    سرکه و آب را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه آهسته غل بخورد سپس شعله را زیاد کنید تا مخلوط جوش بیاد.
    صدف ها را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و 5 دقیه تا زمانی که صدف ها باز شوند بخار پز کنید. صدف هایی را که باز نشده اند دور بریزید.
    پاستا را در دیس بکشید و صدف ها را روی آن بچینید و آب مانده در قابلمه را روی آن بریزید.
    *خوردن صدف از نظر دین مبین اسلام حرام می باشد، تجربه ثابت کرده هرآنچه را که اسلام حرام اعلام کرده، جز مواردی بوده که به سلامتی انسان ضرر و زیان وارد میکرده،به همین خاطر شما میتوانید از جایگزین صدف همانند میگو و ماهی در غذا استفاده کنید و آن را نوش جان بفرمایید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد