پاستا لینگوئینی با کلم پیچ و پیاز کاراملی

گروه: 
فصل: 

آموزش پاستا لینگوئینی با کلم پیچ و پیاز کاراملی

خیلی آسان
ارزان

پاستا لینگوئینی با کلم پیچ و پیاز کاراملی

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون + مقداری برای سرو کردن
  • 2 عدد پیاز قرمز، نازک هلال شده
  • 2 حبه سیر، ریز شده
  • 1 جعبه پاستا لینگوئینی با آرد سبوس دار
  • 1 عدد کلم پیچ، ساقه های سفت جدا شده و برگ ها نازک برش خورده
  • 240 گرم پنیر موزارلا تازه، لقمه ای خرد شده
  • 1/4 پیمانه بادام یا دانه بلوط خرد شده
  • نمک دریایی
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده

طرز تهیه

  1. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید و پیاز را اضافه کنید.
  2. 10 دقیقه تفت دهید سپس 1 قاشق چایخوری نمک و سیر ریز شده را اضافه کنید و شعله را کمتر کنید و 20 دقیقه دیگر بپزید تا پیازها کاراملی شوند.
  3. اگر کف تابه خشک شد، یک تا دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
    در این حین، یک قابلمه بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید و لینگوئینی را طبق دستور روی بسته بپزید.
  4. پاستا را آبکش کنید و دوباره در قابلمه بریزید.
    کلم پیچ را داخل پیاز بریزید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 5 تا 7 دقیقه بپزد تا نرم شود.
  5. مخلوط را به همراه نصف پنیر موزارلا به پاستا اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آن روغن زیتون بچکانید و طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید.
    پاستا را بین 4 ظرف تقسیم کنید و بقیه ی پنیر و بادام ها را روی آن بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(رژیمی, گیاهی, بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد