پاستا با سس آلفردو

فصل: 
توسط
Featured Chef مهرسا

طرزتهیه پاستا با سس آلفردو مواد لازم پاستا با سس آلفردو تهیه درمنزل پاستا با سس آلفردو

آسان
تقریبا ارزان

پاستا با سس آلفردو
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

پاستا با سس آلفردو

  • 75 گرم پاستا پنه
  • 100 گرم فیله مرغ
  • 4 عدد قارچ
  • 70 گرم خامه
  • 200 میلی لیتر شیر
  • 20 گرم کره 10 تا 20 گرم
  • نمک ،فلفل سیاه و پودر سیر

طرز تهیه

  1. پاستا را با آب جوش کمی روغن و نمک حدود 15 دقیقه پخته و بعد آبکش کرده فیله های مرغ را به صورت نورای کوچک خرد کرده به طوری که با پاستا تناسب داشته باشه کره رو در تابه ریخته تا آب شه وبعد فیله های خرد شده را اضافه کرده
  2. با حرارت بالا تفت داده تا رنگش تغییر کنه و سرخ شه وبعد حدود 1 ق چ نمک و پودر سیر و فلفل سیاه اضافه کرده وبعد قارچ را اضافه کرده تفت داده تا بوی پودر سیر و فلفل آزاد شه وبعد شیر و خامه رو اضافه کرده کمی تفت داده و مخلوط کرده ، سس ما آماده شد
  3. بعد پاستا را به سس اضافه کرده حرارت را کم کرده میگذاریم تا پخته و کمی غلیظ شود احتیاجی نیست که آرد به سس اضافه کنیم چون پاستا نشاسته داره و وقتی با شیر میپزه نشاسته پس میده و غلیظ میشه ولی اگه آرد اضافه کنیم خیلی سنگین میشه و زمانی که در بشقاب کشیدیم با ریحون تازه خرد شده تزیین میکنیم
  4. من ریحون تازه نداشتم کمی با ریحون خشک تزیین کردم پاستای پنه هم نداشتم

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 800 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد