پاستا پنیر و مارچوبه

فصل: 
توسط

یک پاستای متفاوت و خوش طعم را امتحان کنید. پاستا پنیر و مارچوبه یکی از پاستاهای محبوب دنیا میباشد.

آسان
تقریبا ارزان

پاستا پنیر و مارچوبه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 27دقیقه

مواد لازم

برای 5 نفر

ادویه ها

  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1/8 قاشق چای خوری فلفل تازه سیاه

  • 1/2 فنجان روغن زیتون
  • 1 کیلوگرم مارچوبه (ته مارچوبه ها زده شود)
  • 1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
  • 1 کیلوگرم پاستا
  • 1/4 فنجان دانه کاج سرخ شده
  • 1/3 فنجان پنیر پارمسان (یه کم هم برای تزئین پاستا)
  • 2 عدد حبه بزرگ سیرخرد شده

طرز تهیه

  1. مارچوبه ها را به تکه های 2 اینچی قطعه قطعه کنید و در آب جوش ریخته و برای 1 دقیقه بچوشانید. سپس آنها را از آب بیرون آورده و سریعا زیر آب سرد بگیرید تا خنک شوند.
  2. کمی از سر مارچوبه ها را برای تزیین نگه دارید. بقیه مارچوبه ها را همراه تخم کاج، پنیر پارمسان، سیر، آب لیمو، نمک و فلفل را درون مخلوط کن ریخته و به مدت 10 الی 15 ثانیه مخلوط کنید سپس به آرامی روغن زیتون را به مواد اضافه کنید تا کاملا با هم میکس شوند. سپس مواد را درون یک ظرف ریخته و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
  3. پاستا را آب گرم و نمک بچوشانید. سپس به ظرف منتقل کرده و بقیه ی مارچوبه ها را هم اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس روی آن پنیر پارمسان ریخته و میل کنید.
  4. ترجمه شده از سايت :justataste.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد