پاشا لقماسی

فصل: 
Featured Chef نزهت

طرزتهیه ومواد لازم پاشا لقماسی

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

پاشا لقماسی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

پاشا لقماسی

  • 2 لیوان شیر
  • 1/2 لیوان پودر شکر
  • 1/2 لیوان آرد
  • 25 گرم کره
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری پودر نارگیل
  • 1 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته به میزان دلخواه
  • 1 قاشق غذاخوری پودر گردو یا پسته به میزان لازم

طرز تهیه

  1. شیر و پودرشکر و آرد را با هم مخلوط کرده و بهم میزنیم. بعد روی شعله گاز میذاریم تا بجوشه و غلظتش مثل فرنی یا معلبی بشه.
  2. اخرش کره و کمی وانیل را اضافه میکنیم. شعله را خاموش میکنیم و با همزن برقی به مدت 8 دقیقه بهم میزنیم. داخل ظرف پیرکس یا هر قالب دلخواه رو کاملا پودرنارگیل میپاشیم.
  3. بعد قاشق قاشق از معلبی رو روی نارگیل پخش میکنیم. ظرف رو 1ساعت توی یخچال قرار میدیم و بعد مقداری خامه فرم گرفته رو روی معلبی میمالیم و روی آن پودر گردو یا پسته میپاشیم.
  4. 3 ساعت توی یخچال میذاریم و بعد با چاقو میبریم.
    نوش جان

یاداشت دستور تهیه

این دسر در ایران به نام دسربرفی معروف است و در زبان عربی به صدرالاعظم. البته بیشتر به نام پاشا لقماسی به زبان ترکی شهرت دارد

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 172 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد