پارفه ی بلوبری زنجبیلی با خامه نارگیل

فصل: 

طرز تهیه پارفه ی بلوبری زنجبیلی با خامه نارگیل

خیلی آسان
ارزان

پارفه ی بلوبری زنجبیلی با خامه نارگیل

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 2/3 پیمانه بلوبری
  • 3/4 پیمانه عسل
  • 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه، ریز شده
  • عدد لیموترش، آب گرفته
  • 1 عدد شیرینی زنجبیلی خرد شده
  • 1 قوطی خامه نارگیل 1، شب تا صبح در یخچال مانده

طرز تهیه

  1. ظرف مخلوط کن را داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شود.
  2. ¼ 2 پیمانه از بلوبری ها را با عسل داخل یک قابلمه 2 لیتری بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید و 3 تا 8 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید تا بلوبری ها بترکند.
  3. بلوبری ها را در حمام یخ خنک کنید و گاهی هم بزنید. ریحان و آب لیموترش را اضافه کنید و هم بزنید.
  4. تا بلوبری ها خنک می شوند خامه نارگیل زده شده را درست کنید. یک لایه ی غلیظ و براق خامه نارگیل روی ظرف شکل گرفته است.
  5. با احتیاط این لایه را با قاشق بردارید و داخل ظرف مخلوط کن سرد شده بریزید. باقی شکر را هم اضافه کنید سپس چند ثانیه با سرعت کم بزنید و کم کم سرعت را بالا ببرید. 12 ثانیه با سرعت بالا بزنید تا موج های خشن شکل بگیرند.
  6. 2 قاشق غذاخوری از مخلوط بلوبری را داخل هر کدام از 6 لیوان پارفه بریزید و نصف شیرینی های خرد شده و خامه زده شده را روی آنها بریزید.
  7. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید و پارفه را بلافاصله سرو نمایید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد