پارفه کمپوت سیب و تمشک با گرانولا گندم سیاه

فصل: 
توسط
Featured Chef Nadia :::> eatbetternotless-com

طرزتهیه ومواد لازم پارفه کمپوت سیب و تمشک با گرانولای گندم سیاه

تقریبا مشکل
تقریبا گران

پارفه کمپوت سیب و تمشک با گرانولا گندم سیاه
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 45دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای کمپوت سیب و تمشک

  • 400 گرم تمشک تازه یا یخ زده
  • 4 قاشق غذاخوری آب
  • 2 عدد سیب
  • 1 قاشق چایخوری آب لیموترش
  • 1 نوک انگشت وانیل
  • 2 قاشق چایخوری شیرین کننده دلخواه
  • 200 گرم ماست یونانی یا ماست سویا
  • 250 میلی لیتر شیر دلخواه

برای گرانولا

  • 2 عدد موز رسیده
  • 1 قاشق غذاخوری شیرین کننده دلخواه
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل آب شده
  • 1 عدد لوبیای وانیل
  • 1 نوک انگشت نمک
  • 250 گرم گندم سیاه
  • 100 گرم کینوا بو داده
  • 100 گرم چیپس نارگیل
  • 2 قاشق چایخوری پودر ماکا
  • 150 گرم کنجد
  • 1 پیمانه انواع توت یا میوه تازه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد داغ کنید و کف یک سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. برای گرانولا، موز را در یک کاسه با چنگال له کنید و همه ی مواد تا بعد از نمک را اضافه کنید. در یک کاسه ی دیگر مواد خشک را مخلوط کنید و به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و مرطوب شوند.
  3. مخلوط را کف سینی پخش کنید و 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. گاهی هم بزنید تا به طور یکدست بپزد. سینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کامل خنک شود.
  4. سیب ها را رنده کنید و با تمشک و آب و آب لیموترش در یک روغن دان بریزید و 15 دقیقه تا نرم شوند روی شعله متوسط بپزید. مخلوط را در کاسه بریزید و شیرین کننده را اضافه کرده و هم بزنید.
  5. ماست را با شیرین کننده و در صورت تمایل کمی آب لیموترش مخلوط کنید.
  6. کمی کمپوت سیب و تمشک در لیوان ها بریزید و روی آن یک قاشق ماست و یک قاشق گرانولا اضافه کنید. همین لایه ها را تکرار کنید تا لیوان پر شود. کمی گرانولا روی لیوان بریزید و آن را با میوه ی تازه تزئین کنید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 110 کیلو کالری

نظر

3
یکشنبه, 27 اسفند 1396
من این نوشیدنی رو با  تور-بانکوک تور بانکوک که رفته بود...
مشاهده کامل نظر >>
- bahareee

ثبت نظر

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد