پاناکوتا وانیلی با توپک طالبی

فصل: 
توسط
Featured Chef feloooraa

طرزتهیه پاناکوتای وانیلی با توپک طالبی مواد لازم پاناکوتای وانیلی با توپک طالبی رسپی پاناکوتای وانیلی با توپک طالبی

آسان
تقریبا ارزان

پاناکوتا وانیلی با توپک طالبی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 2ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

پاناکوتای وانیلی با توپک طالبی

  • 2 لیوان شیر
  • 6 قاشق غذاخوری شکر
  • 200 گرم خامه صبحانه
  • 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 1/3 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/3 لیوان آب سرد برای حل کردن ژلاتین
  • 1 بسته ژله آلوورا
  • طالبی توپی به میزان لازم

طرز تهیه

  1. پودر ژلاتین رو روی سطح آب سرد پاشیدم و حدود ۱ دقیقه زمان دادم تا حالت اسفنجی بگیره بعد روی بخار آب به روش بن ماری حلش کردم.
  2. توی این فاصله شیر رو روی حرارت گرم کردم . در حد گرم شدن نه داغ شدن .شیر رو از روی حرارت برداشتم. شکررو اضافه کردم تا حل شه و بعد ژلاتین حل شده 
  3. در نهایت خامه و وانیل و مخلوط کردم و توی ظرف سرو ریختم. توی یخچال زمان دادم تا خوب ببنده.
  4. بعد از این مدت ژله آلوورا رو با یه لیوان آب جوش حل کردم و هشت تکه یخ اضافه کردم تا خب حل شد و مایه ژله خنک شد.
  5. توپ های طالبی رو روی پاناکوتا چیدم و خیلی آروم ژله خنک شده رو روی طالبی ها ریختم و مجدد توی یخچال تا خوب ببنده

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • سدیم(میلیگرم): 325میلی گرم

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد