پاناکوتا آلبالو و تمشک

فصل: 
توسط
Featured Chef آزاده

طرزتهیه پاناکوتا آلبالو و تمشک مواد لازم پاناکوتا آلبالو و تمشک تهیه درمنزل پاناکوتا آلبالو و تمشک

آسان
تقریبا ارزان

پاناکوتا آلبالو و تمشک
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 7ساعت

مواد لازم

برای 4 نفر

پاناکوتا آلبالو و تمشک

  • 250 گرم خامه
  • 150 گرم شکر
  • 1 پاکت شیر
  • 1 فنجان شربت تمشک و آلبالو
  • 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

  1. ژلاتین رو همراه یک لیوان آب بنماری کنین. شیر و شکر و شربت ها رو مخلوط کنین و روی حرارت قرار بدین.
  2. وقتی به نقطه جوش رسید زیرش رو خاموش کنین و ژلاتین ، وانیل و خامه رو بهش اضافه کنین. حسابی با همزن هم بزنین و بعدش از صافی رد کنین. بریزید
  3. داخل قالب و برای 6 ساعت بهش وقت بدین‌. میتونین مثل من 1ساعته در فریزر به سرانجام برسونینش. میتونین از مربای تمشک و آلبالو هم داخلش استفاده کنین. نوش جان

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

(بدون گلوتن)
Per Serving
  • کیلوکالری: 573 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد