پاناکوتای نعنایی

فصل: 
Featured Chef gotowaniecieszy

طرزتهیه پاناکوتای نعنایی مواد لازم پاناکوتای نعنایی

آسان
تقریبا ارزان

پاناکوتای نعنایی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 4ساعت 40دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

پاناکوتای نعنایی

  • 500 میلی لیتر خامه
  • 150 میلی لیتر شیر
  • 100 میلی لیتر آب جوش
  • 80 گرم شکر
  • 4 قاشق چایخوری صاف پودر ژلاتین
  • 1/4 قاشق چایخوری عصاره نعنا
  • چند قطره رنگ سبز مجاز خوراکی

شکلات های قلبی

  • 100 گرم شکلات سفید
  • چند قطره رنگ سبز مجاز خوراکی
  • خامه فرم گرفته و برگ نعنا تازه برای تزیین

طرز تهیه

  1. سایت نوشیدنی دستورتهیه پاناکوتای نعنایی پودر ژلاتین را داخل آب جوش ریخته و کاملا حل کنین بصورت بن ماری، خامه، شیر و شکر را داخل قابلمه بریزین و کمی گرم کنین، ولی نجوشونین
  2. از روی شعله بردارین و رنگ رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد ژلاتین رو مخلوط کنین و داخل ظرف ها بریزین و 4-3 ساعت بزارین یخچال.
  3. برای شکلاتها، شکلات سفید رو بصورت بن ماری آب کنین، روی سنگ یا ... پخش کنین، زیاد نازک نه، با خلال دندان از رنگ بردارین و و خط بندازین روش، بعد از سفت شدن هم با قالب ببرین.
    با قلبها و خامه فرم گرفته و برگ نعناع تازه تزیین کنید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 702 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد