اسلایس کیک خرما و نارگیل

فصل: 
Featured Chef بیتا

طرزتهیه اسلایس کیک خرما و نارگیل مواد لازم اسلایس کیک خرما و نارگیل

آسان
تقریبا ارزان

اسلایس کیک خرما و نارگیل
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 50دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

اسلایس کیک خرما و نارگیل

  • 150 گرم خرما
  • 40 گرم پودر نارگيل
  • 120 گرم تخم مرغ
  • 125 گرم شكرقهوه اى
  • 6 گرم قهوه فورى
  • 60 میلی لیتر شيرنارگيل
  • 5 گرم وانيل
  • 125 گرم كره
  • 200 گرم آرد
  • 25 گرم پودركاكائو
  • 5 گرم بيكينگ پودر
  • 1 گرم نمک
  • 50 گرم فندق

طرز تهیه

  1. فر را روى دماى 175 درجه سانتى گراد روشن كنيد. قالب 20x30 انتخاب كرده و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانيد و روی کاغذ را کمی چرب کنید. خرماى بدون پوست و هسته را روى حرارت قرار دهيد و پودرنارگيل را بيفزاييد و تفت دهيد.
  2. شير و قهوه فورى را افزوده و از روى حرارت برداريد و اجازه دهيد خنك شود.
  3. كره و شكر را با همزن برقى مخلوط كنيد. تخم مرغ ها را به همراه وانيل اضافه كنيد. آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط و الك كنيد و به همراه مخلوط خرما به باقى مواد بيفزاييد.
  4. در آخر فندق تست و خرد شده را بيفزاييد و مواد را در قالب ريخته و صاف كنيد و به مدت تقريبى 30  دقيقه در فر قرار دهيد. زمان پخت تقریبی است حتما وسط آن را با خلال دندان چک کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک تان امادست.
  5. بعد از اطمينان از پخت, قالب را از فر خارج و اجازه دهيد خنك شود و بُرش هاى 4x4 زده و در صورت تمايل با شكلات ذوب شده یا مواد دلخواه تزيين و سرو نماييد

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 527 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد