شیرینی پرتقالی

فصل: 

شیرینی پرتقالی طرزتهیه شیرینی پرتقالی مواد لازم شیرینی پرتقالی رسپی شیرینی پرتقالی

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شیرینی پرتقالی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت

مواد لازم

برای 6 نفر

شیرینی پرتقالی

  • 150 گرم کره نرم دمای محیط
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 240 گرم آرد
  • 100 گرم پودر قند
  • 1 قاشق مرباخوری رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی)
  • 10 قطره اسانس پرتقال

رومال

  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه و کمی زعفران غلیظ
  • خلال پرتقال برای تزیین به میزان لازم
  • شکلات برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه

  1. ارد رو سه بار الک کنید پودر قند حتما الک بشه کره به دمای محیط رسیده باشه من ترکیب روغن جامد و کره استفاده کردم
  2. پودر قند و کره را با همزن دور تند خوب میزنیم تا حجیم شود حدود چهار دقیقه سپس زرده ها و اسانس و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده سه دقیقه دیگه خوب میزنیم 
  3. ارد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم
  4. و با دست جمع میکنیم خمیر خیلی لطیفیه اصلا چسبناک نیست اگر دیدین نیاز به ارد داره خیلی کم ارد اضافه کنید در حدی که خمیر راحت جمع بشه و شل نباشه خمیر رو داخل کیسه فریزر بزارید و خوب ببندید
  5. داخل یخچال یکساعت استراحت بدید
    زمانی که خواستین شروع به کاتر زدن بکنین فر رو روشن کنید نه زودتر حواستون باشه ما به فر کوره ای نیاز نداریم چون شیرینیمون خشک میشه !
  6. درجه فر هم ۱۷۵ درجه نه بیشتر نه کمتر البته برای درجات استاندارده اگه احساس میکنین درجه فرتون استاندارد نیست اون دیگه قلقش دست خودتونه رو ۱۷۵ درجه استاندارد تنظیم کنید 
  7. حتما از سینیهای گالوانیزه مخصوص پخت شیرینی استفاده کنید سینیهای خود فر به هیچ وجه مناسب پخت شیرینی نیست توجه داشته باشید
  8. داخل سینی کاغذ روغنی بندازید خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنید یه تیکه از خمیر رو ما بین دو تا پلاستیک باز کنید به قطر نیم سانت نه بیشتر 
  9. سعی کنید از کاترهای کوچیک استفاده کنید کاترهای بزرگ مناسب پخت شیرینی نوروز نیست شیرینیها رو کاتر بزنید با فاصله داخل سینی بچینید 
  10. برای رومال من از ترکیب خامه صبحانه خامه و زعفران استفاده کردم میزان زعفران دست خودتونه کم یا زیاد با برس سطح شیرینی رو رومال میزنیم
  11. از خلال های نازک و خرد شده پرتقال برپ و ترافل شکلاتی برای تزیین استفاده کردم داخل فر گرم میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه نه بیشتررر توجه داشته باشین زمان طولانی تر شیرینی هاتونو خشک میکنه
  12. برای تست پخت شیرینی یکم تکونش بدید یه کوچولو باید نرم باشه زیرشم کمی طلایی نه خیلی و اینکه رو کاغذ حرکت کنه خیلی چسبناک نباشه
  13. از فر در بیارین از داغی که افتاد راحت باید از کاغذ جدا بشه داخل ظرف در بسته بزارین روشو پلاستیک بکشید درشم محکم ببندید تو جای خنک خونتون دور از نور نگهداری کنید حتما تست کنید

یاداشت دستور تهیه

اسانس رو به هیچ وجه حذف نشه

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد