کیک پرتغالی با سس پرتغال

فصل: 

طرزتهیه ومواد لازم کیک پرتغالی با سس پرتغال

تقریبا مشکل
تقریبا ارزان

کیک پرتغالی با سس پرتغال
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 1ساعت 5دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

کیک پرتقالی با سس پرتقال

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شکر
  • 1/2 پیمانه کره یا روغن مایع (من از روغن مایع استفاده کردم )؛
  • 1/5 قاشق چایخوری پوست پرتغال رنده
  • 1 پیمانه آب پرتغال تازه
  • 2 پیمانه آرد
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری تخم خرفه
  • 4 حلقه پرتغال تازه

طرز تهیه

  1. تخم مرغ رو با شكر و كره زده تا پف كند و كرم مانند شود. اگر از روغن مایع استفاده میکنید به نکته آخر دستور توجه کنید. سپس یک و نیم ق چ رنده ي پوست پرتقال اضافه كنين.
  2. بعد يك پيمانه آب پرتقال را اضافه کنید و سپس دو پيمانه ارد و 2 ق چ بيكينگ پودر را الك کرده و به ان اضافه و خوب مخلوط كنيد، تخم خرفه را اضافه و مایه كيك را در قالبي كه از قبل چرب كرده و حلقه هاي پرتقال را كف آن قرار داده اید، بريزيد.
  3. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه بگذارید تا زمانیکه خلال دندان را داخل کیک کنید و تمیز بیرون آید. این زمان با توجه به شرایط فر شما ممکن است متغیر باشد.

یاداشت دستور تهیه

چنانچه بخواهید از روغن مايع به جای كره استفاده كنيد، روغن مایع را همراه با اب پرتقال اضافه كنيد. من كمي تخم خرفه هم اضافه كردم، اون دونه هاي سياه خوشگل توي كيك رو مي بينيد، تخم خرفه هست. 
برای تهيه سس پرتقال، آب پرتقال تازه يا شربت سن ايچ پرتقالي رو بهمراه 1 تا 2 ق غ شكر روي حرارت قرار داده تا به غلظتي مشابه رب انار برسه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 65 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.