پاستای تابه ای

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه پاستای تابه ای

خیلی آسان
ارزان

پاستای تابه ای
زمان تهیه کردن
زمان پخت

مواد لازم

برای 4 نفر

پاستای تابه ای

  • 1 لیتر سس مارینارا
  • 1 پیمانه شیر یا عصاره مرغ یا سبزیجات
  • 1 پیمانه پخته یا کنسرو لوبیا سفید
  • 225 گرم اختیاری گوشت چرخ کرده
  • 360 گرم بدون گلوتن یا معمولی پاستا
  • 1 پیمانه رنده شده یا پنیر چدار پنیر موزارلا
  • 1/2 پیمانه پنیر ریکوتا
  • پنیر پارمزان برای سرو کردن اختیاری

طرز تهیه

  1. سس مارینارا و شیر و لوبیا را در مخلوط کن یا غذاساز 20 تا 30 ثانیه بزنید تا یکدست شوند.
  2. اگر از گوشت استفاده می کنید آن را در یک تابه ی بزرگ و گود روی شعله متوسط تفت دهید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود و هم بزنید. در غیر اینصورت 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل یک تابه ی بزرگ و گود بریزید و آن را روی شعله متوسط بگذارید.
  3.  
  4. مخلوط سس را در تابه بریزید و هم بزنید. پاستا را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید. بگذارید مخلوط به جوش بیاید سپس شعله را کم کرده و بگذارید 20 تا 22 دقیقه تا پاستا نرم شود روی شعله بماند. در طول این مدت یک تا دو بار مخلوط را هم بزنید تا پاستا به تابه نچسبد. تابه را از روی شعله بردارید و پنیر رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید. در صورت تمایل روی غذا پنیر ریکوتا اضافه کرده و آن را به همراه پنیر پارمزان سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت :superhealthykids.com

Copyright (C) : superhealthykids.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد