املت فانتزی سبزیجات

فصل: 
Featured Chef Delcookie

طرزتهیه املت فانتزی سبزیجات مواد لازم املت فانتزی سبزیجات رسپی املت فانتزی سبزیجات

آسان
تقریبا ارزان

املت فانتزی سبزیجات
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

املت فانتزی سبزیجات

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد سیب زمینی متوسط
  • 1 عدد فلفل دلمه ای کوچک
  • 3 عدد قارچ 3 الی 4 عدد
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل و پودر پیاز به مقدار لازم
  • پنیر گودا یا پیتزا کمی در صورت تمایل
  • 1 قاشق چایخوری محلول زعفران

طرز تهیه

  1. ابتدا مواد میانی املت را تهیه کنید. سیب زمینی را پوست گرفته نگینی خرد کنید و سرخ کنید و کنار بگذارید، (اگر رژیمی تر می پسندید، آن را با پوست آبپز کرده سپس پوست آن را بگیرید و نگینی خرد کنید) فلفل دلمه را نگینی خرد کرده و با حرات ملایم تفت دهید تا نرم شود، قارچ ها نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید 
  2. کمی تفت دهید و در نهایت گوجه را نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کرده و تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید، سیب زمینی هایی که قبلا سرخ کرده بودید و نمک و فلفل و ادویه دلخواه را به مواد اضافه کنید و در تا به را ببندید و آن را گرم نگهدارید تا تخم مرغ ها آماده شوند. (در تهیه مواد میانی، از سبزیجات دلخواه دیگر مثل ذرت پخته، نخود فرنگی پخته و ... بسته به ذائقه خود می توانید استفاده کنید)
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و دو تا سه قاشق سوپخوری از سفیده را جدا کنید و کنار بگذارید، مابقی تخم مرغها را با مفتول دستی یا چنگال کمی بزنید تا باز شوند، یک قاشق چایخوری محلول زعفران، کمی نمک و کمی پودر پیاز به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید.
  4. تابه متوسط تفلونی را کمی چرب کرده و با حرارت ملایم گرم کنید، تخم مرغها را داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا رویه ببندد ولی مراقب باشید زیاد سرخ نشود و زیر آن تغییر رنگ چندانی ندهد، سپس املت را در سینی دیگری برگردانید و با کاتر دلخواه مثل گل پنج پر یا ستاره یا دایره، چند برش در نقاط مختلف املت بزنید، مجددا املت را به تابه بازگردانید 
  5. این بار طرف دوم را سرخ کنید، بلافاصله داخل حفره هایی که با کاتر ایجاد کرده بودید، را با سفیده ای که از قبل کنار گذاشته بودید، پر کنید و اجازه دهید سفیده ها ببندد و طرف دوم هم سرخ شود. بعد از آماده شدن املت، آن را در سینی برگردانید و مواد میانی را که گرم است در مرکز املت بریزید و برشهایی که با کاتر درآورده بودید روی مواد بریزید و در صورت تمایل کمی پنیر گودا یا پنیر پیتزا بریزید و دو طرف املت را روی هم برگردانید تا با گرمای مواد پنیر ذوب شود.
  6. املت را کمی بچرخانید تا شکلهای آن به طرف بالا قرار گیرد و در ظرف سرو قرار دهید. در نهایت با گوجه، خیار، لیموترش تازه و مواد دلخواه دیگر سرو نمایید.
  7. روش ساده تر دیگری هم برای سرو ممکن است، به این صورت که مواد میانی را در ظرف سرو ریخته، پنیر را روی آن بپاشید و املت آماده را روی مواد قرار دهید.

یاداشت دستور تهیه

ارزش غذایی

Per Serving
  • کیلوکالری: 222 کیلو کالری

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد