املت کینوا

فصل: 

آموزش املت کینوا

خیلی آسان
ارزان

املت کینوا

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • کینوا نصف پیمانه
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز بنفش کوچک، نازک هلال شده
  • 3 حبه سیر ریز شده
  • 3 عدد هویج متوسط، پوست کنده و رنده شده
  • لوبیا سبز نصف پیمانه ورقه ای شده
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 55 عدد تربچه 4 تا 5 عدد، نازک حلقه شده
  • 4 قاشق غذاخوری ریحان تازه، ریز شده
  • 1/4 پیمانه نخود سبز شیرین
  • 1 قاشق چایخوری شوید خشک
  • پنیر ریکوتا تازه
  • عصاره پوست لیموترش تازه
  • نمک طبق ذائقه
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده طبق ذائقه

طرز تهیه

  1. 1 پیمانه آب را به همراه کینوا داخل یک روغن دان متوسط بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید با در بسته 12 تا 15 دقیقه آهسته غل بخورد. بگذارید کنار تا خنک شود.
    روغن زیتون را در یک تابه ی بزرگ بریزید و روی شعله نسبتاً زیاد قرار دهید.
  2. پیاز و سیر را 5 تا 7  دقیقه سرخ کنید سپس هویج و نخود و لوبیا سبز را اضافه کنید.
    تخم مرغ ها را در یک کاسه بزنید. دمای تابه را پایین بیاورید و مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و بگذارید بپزد سپس املت را روی خودش تا بزنید.
  3. تابه را از روی شعله بردارید.
    کینوا، تربچه، شوید و ریحان و عصاره پوست لیموترش را به همراه مقدار مناسبی نمک و فلفل روی املت بریزید و هم بزنید.
  4. روی آن پنیر ریکوتا بریزید و گرم سرو کنید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :camillestyles.com

Copyright (c) :camillestyles.com

ارزش غذایی

(بدون گلوتن, بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد