بلغور جو با کره ی بادام زمینی

فصل: 
توسط

خوراک جو هم مغذی است و هم بسیار لذیذ و جایگزین مناسب تری برای غلات شکر دار و سرد به شمار می رود. مثل این است که برای صبحانه یک نوع شیرینی میل کنید.
مواد لازم (برای 12 نفر):

آسان
تقریبا ارزان

بلغور جو با کره ی بادام زمینی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 25دقیقه

مواد لازم

برای 10 نفر

  • 1/5 فنجان جو پرک
  • 1/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 1/4 فنجان شکر سفید
  • 1/4 فنجان کره آب شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 3/4 فنجان نمک
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1/2 فنجان کره بادام زمینی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید و یک قالب 22 در 32 سانتی متری را چرب کنید. همه ی مواد را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
  2. مخلوط را داخل قالب بریزید و 20 تا 25 دقیقه تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. روی آن شیر بریزید و گرم سرو کنید.
  3. نکنه:
    باقیمانده ی آن در روز بعد صبحانه ی فوق العاده ای خواهد بود.
  4. می توانید روی آن چند برش موز یا خرده شکلات اضافه کنید. می توانید به مخلوط ماست یا کمی شربت افرا اضافه کنید. ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  5. Copyright (c) : tidymom.net

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد