شیرینی جوی کرم دار با کرم کره بادام زمینی

گروه: 
فصل: 

طرز تهیه شیرینی جوی کرم دار با کرم کره بادام زمینی

خیلی آسان
ارزان

شیرینی جوی کرم دار با کرم کره بادام زمینی
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 15دقیقه

مواد لازم

برای 4 نفر

برای شیرینی ها

  • نصف پیمانه نرم شده کره
  • 1 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 پیمانه خام جو پرک
  • 1 پیمانه آرد همه منظوره
  • نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری آسیاب شده دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری آسیاب شده جوز
  • نصف پیمانه خرد شده گردو

برای کرم لای شیرینی

  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 1/2 پیمانه کره بادام زمینی نرم
  • 1 پیمانه شکر پودری
  • 4 قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه

  1. طبقه ها را در یک سوم بالایی و وسطی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. کره و شکر را در کاسه یک همزن رومیزی بریزید و3 تا 4 دقیقه با سر پارویی بزنید تا خامه ای شود.
  3. تخم مرغ را اضافه کنید 1 دقیقه با سرعت متوسط بزنید. وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود.
  4. جو و آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و ادویه ها و نمک را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. مخلوط مواد خشک را کم کم به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت کم فقط آنقدر بزنید که مخلوط شوند. در آخر گردو را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. شیرینی ها باید کوچک باشند، پس مقادیری به اندازه 1 قاشق چایخوری از خمیر را کف دستتان بریزید و گلوله کنید و به فاصله 4 سانتی متر از هم داخل سینی آماده شده بچینید. اگر خمیر کف دستتان چسبید، دستتان را بشویید و با دست مرطوب کار کنید.
  6. شیرینی ها را 10 تا 13 دقیقه تا زمانی که به اندازه ی مورد نظر شما پختند در فر بپزید. بگذارید شیرینی ها 5 دقیقه در سینی خنک شوند سپس آنها را روی توری فلزی بچینید تا کاملاً خنک شوند.
  7. برای تهیه کرم لای شیرینی، کره و کره بادام زمینی و شکر پودری را در کاسه همزن رومیزی بریزید و با سر پارویی با سرعت متوسط بزنید و وانیل را اضافه کنید. در صورت لزوم دیواره های ظرف را بتراشید. شیر را یک قاشق غذاخوری در هر نوبت اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید. مخلوط باید قابلیت مالیدن روی شیرینی ها را داشته باشد.
  8. وقتی شیرینی ها کاملاً خنک شدند، آنها را برگردانید و کرم بادام زمینی را روی نصف آنها بمالید و یک شیرینی دیگر به همان اندازه روی آنها قرار دهید. شیرینی ها را تک تک لای کاغذ پوستی بپیچید و در یخچال قرار دهید. بهتر است شیرینی ها سرد سرو شوند. شیرینی ها اگر لای پوشش باشند تا 5 روز در یخچال ماندگاری دارند.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از وبسایت : joythebaker.com

Copyright (C) : joythebaker.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد