گرانولا شیرینی کوکی دوسر کشمش بلغور جو

فصل: 

گرانولا شیرینی کوکی دوسر کشمش بلغور جو

خیلی آسان
ارزان

گرانولا شیرینی کوکی دوسر کشمش بلغور جو

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 3 فنجان جو پرک شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری شکر سوخته
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • عصاره ی وانیل
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان کشمش

طرز تهیه

  1. فر را بر روی 325 درجه تنظیم کنید .
    در مایکرویو روغن نارگیل و کره را ذوب کنید .سپس شکر سوخته، عسل، عصاره وانیل، نمک، و دارچین را در آن به خوبی مخلوط کنید .
    در یک قابلمه مخصوص پخت بزرگ ابتدا جو را ریخته و سپس بر روی آن کره را قرار دهید .به کنک دستتان مواد را ترکیب کرده و بصورت یک لایه در بیاورید .
    بمدت 10 دقیقه مخلوط خود را پخته ، آن را تکان داده و بچرخانید و بار دیگر برای 10 دقیقه آن را بپزید .
    گرانولا را از اجاق بردارید و کشمش را به آن اضافه کنید سپس اجازه دهید تا گرانولا سرد شود و از آن استفاده کنید.

ارزش غذایی

(بدون لاکتوز)
Per Serving

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد