شیرینی ساندویچی شکلات نوتلا

گروه: 
فصل: 
توسط

این دستور تهیه ی شیرینی ترکیب متعادلی از شکلات و شکلات نوتلا است که درون یک شیرینی ترد پیچیده شده اند.
مواد لازم (برای 18 عدد)

تقریبا مشکل
تقریبا گران

شیرینی ساندویچی شکلات نوتلا
زمان تهیه کردن
زمان پخت
زمان انتظار 20دقیقه

مواد لازم

برای 6 نفر

  • 1 1/4 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/2 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
  • 1/4 فنجان جو پرک کمی آسیاب شده
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 3/4 فنجان کره بدون نمک در دمای اتاق
  • 2 قاشق غذا خوری نوتلا
  • 1/5 فنجان شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 390 گرم شکلات نوتلا (برای مخلوط درون شیرینی)

ادویه ها

  • به مقدار لازم نمک دریایی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید.

  2. آرد، پودر کاکائو، جو، جوش شیرین و بکینک پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شکلات نوتلا؛ کره و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفکی شوند. مخلوط آرد را به آهستگی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست ترکیب شوند.

  3. خمیر را به شکل توپ هایی به اندازه ی یک قاشق غذاخوری شکل دهید. توپ ها را با کف یک لیوان پهن کنید تا به شکل دایره هایی به قطر 6 سانتی متر در بیایند. روی آن نمک دریایی بپاشید. آنها را داخل سینی فر به صورتی که بین شان 2.5 سانتی متر فاصله باشد 8 دقیق در فر بپزید.

  4. بگذارید 1 دقیقه در سینی خنک شوند سپس با دقت روی توری فلزی قرار دهید.
    بگذارید شیرینی ها کاملاً خنک شوند. بین دو شیرینی نوتلا بمالید و روی هم قرار دهید تا شیرینی ساندویچی درست شود.

  5. نکته:
    این شیرینی ها را میتوان تا 5 روز در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کرد.
  6. ترجمه شده از سايت :tidymom.net
  7. Copyright (c) : tidymom.net

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد