شیرینی گردویی با گیلاس

این شیرینی ها نرم و پر از طعم مغز آجیل هستند. شیرینی شکری با پنیر خامه ای با 1 قاشق عصاره بادام طعم دار می شود سپس در گردوی خرد شده غلتانده می شود تا تردی بیشتری پیدا کند!

خیلی آسان
ارزان

شیرینی گردویی با گیلاس

مواد لازم

برای 4 نفر

مواد لازم

  • 1 پیمانه کره در دمای اتاق
  • 90 گرم کره نرم شده
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • 1/2 پیمانه آرد همه منظوره
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • 1 1/4 پیمانه گردو ریز خرد شده
  • 36 عدد گیلاس نصف شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
    آرد و جوش شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط الک کنید و کمی با همزن بزنید و کنار بگذارید.
    کره و پنیر خامه ای را در یک کاسه بزرگ بزنید تا خامه ای شود. شکر را کم کم اضافه کنید و با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود.
    تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب بزنید. عصاره بادام را اضافه کنید و هم بزنید.
    مخلوط آرد را در سه نوبت به مخلوط کره اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب بزنید. خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید و دور آن پوشش پلاستیکی (آنی) بپیچید و 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
    خمیر را به شکل گلوله هایی به قطر 4 سانتی متر در بیاورید و در گردو بغلتانید و فشار دهید.
  2. گلوله ها را به فاصله 5 سانتی متر از هم داخل سینی فر چرب نشده بچینید. با ملایمت یک نصفه گیلاس وسط هر شیرینی فرو کنید و کمی روی آن را پهن کنید.
    7 تا 10 دقیقه در فر بپزید.

یاداشت دستور تهیه

ترجمه شده از سايت :americanheritagecooking.com

Copyright (c) :americanheritagecooking.com

اولین نظر را ثبت کنید!

(5/5)
ایمیل شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.



تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد